NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Thechef

  Mange liker å ha kontrollen i kjøkkenet, og mye av det handler også om å ha utstyret på plass, og vite at man er klar for alt som kan skje. Ingen utfordringer er for store! Det er i hvert fall sånn reklamer på TV får en til å tro at det er. Men det er jo ingen tvil om at hvis man vil lage den beste maten mulig så er det også best og enklest når man har det man trenger. Kjøkkenet er jo blant de viktigste rommene i hjemmet, bare tenk på hvor mye tid du bruker der, sammen med resten av familien. Og hos Thechef kan du kjøpe alt du trenger av utstyr og tilbehør for å gjøre matlagningen så enkel og så bra som mulig. Om du er en av de som liker å være i kjøkkenet så bør du lese videre. Kanskje du blir inspirert?

  Informasjon om Thechef

  Dette er en butikk som har eksistert siden 2011, da det ble etablert av Håkon Holm. Siden da har det blitt kjøpt opp, fordi det var under navnet Scanholm opprinnelig. Det ble kjøpt av Foodstuff Import og gjort om til et varemerke i stedet. Det vil si at hos Thechef får du kjøpt produkter som de selv har laget. Det har noe å si på kvaliteten og opplevelsen man får av produktene deres. Dette er en norsk nettbutikk, som vi ikke har nevnt hittil, og har sin base i Revetal som ligger i nærheten av Tønsberg. De selger ikke bare sine egne produkter, da de også selger kjente merkevarer innen bransjen. Det er en ganske god kombinasjon, og det at de har sitt lager i Norge innebærer at du får ditt produkt ganske raskt etter at du har bestilt.

  Full Episode: Guest Seth Rogen on The Chef Show ft. Jon Favreau & Roy Choi

  Hva du kan kjøpe

  De har alt du trenger for å bli en mester i kjøkkenet, spesielt om du er ute etter å lage den beste pizzaen du kan. De har produkter for pizzabakning, og da mener vi utstyret. De selger ikke mel eller ost liksom. Kategoriene de selger i er varierte, hvor du blant annet finner Grill, Røykning, Pølser og Pålegg, Kjøkkenutstyr, Sous Vide og mye annet. Er du ute etter litt inspirasjon har de også en side hvor du kan se gjennom oppskrifter for å se om det er noe du liker der. Det er en god korrelasjon mellom pris og kvalitet hos Thechef, noe som kommer til å gjøre det lettere for deg å avgjøre om du vil handle hos dem. Det er generelt en svært pålitelig side, da de har 4.7 på Trustpilot, noe som betyr at et overveldende flertall har hatt positive opplevelser hos Thechef.

  Er du en av dem?

  Om du er det vil vi gjerne at du skriver til oss og forteller om det. Det gjelder også om du har hatt negative opplevleser som du bare må dele med oss. Vi ønsker alt velkommen, så nøl ikke og hjelp andre lesere med din informasjon om Thechef i dag!


  Ting du trenger i kjøkkenet

  Thechef
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Thechef

  Din rangering

  FAQ

  Er Thechef et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Thechef. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Thechef?

  Thechef opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Thechef . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!