Tessabit

Alle kundeanmeldelser

Tessabit

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Tessabit

Mote finner du i mange butikker, varehus og detaljhandelsbedrifter. Det er derfor vanskelig å vite hvor du finner de beste skjortene, kjolene, toppene og blusene, spesielt når du har så mange valgmuligheter. En av butikkene som selger diverse klesartikler er Tessabit. Men hva slags kvalitetssko og klær vil de selge? Vil skoene deres være komfortable? Hvor slitesterke er skjortene deres?  Hva slags tilbehør finner du i sortimentet deres? Må du vente lenge før hettegenseren eller joggebuksen din kommer? Og hva slags kundeservice vil denne motebutikken tilby kunder som trenger deres hjelp av en eller annen grunn? For å få ærlige svar på disse spørsmålene anbefaler vi at du leser kundeanmeldelser fra folk som faktisk har handlet hos Tessabit før. Ekte kunder deler sine personlige erfaringer med dette merket, og hva de synest om merket sin helhet, samt produktene de tilbyr. Les anmeldelser fra kundene til Tessabit der de skriver sine meninger, kommentarer, erfaringer og vurderinger. Dette kan gi deg en bedre oversikt over hvordan Tessabit er som merke. Disse anmeldelsene kan hjelpe deg med å ta beslutningen om å besøke Tessabit eller ikke. 

Om Tessabit
Tessabit er en motebutikk. Selskapet ble grunnlagt av Molteni-familien i 1951. Den første butikken lå i hjertet av Como, Italia. På 1960-tallet la Giampiero og Giorgio Molteni til noen kule, banebrytende britestemninger fra Londons rullebaner. De neste to tiårene hadde merket lykken med å være involvert i åpningen av Emporio Armanis første flaggskipbutikk. Nå har merket et moderne nettsted inspirert av webdesign i New York. De tilbyr kolleksjoner for menn og kvinner. For menn tilbyr de dresser, bukser, skjorter, dongeri, jakker, gensere, undertøy, sokker, poloskjorter, jakker, kåper og strandklær. For kvinner tilbyr de kjoler, jakker, skjørt, shorts, strikkevarer, dongeri, undertøy, bukser, kåper, strømper, topper og bukser. De tilbyr også sko som loafers, pumps, flip flips, ballerinaer, joggesko, støvler, brogues og sandaler. Og de tilbyr tilbehør som nøkkelringer, hansker, lommebøker, mansjettknapper, skjerf, kjeder, hatter, kortholdere, solbriller, belter og vesker. Sortimentet deres inneholder kolleksjoner fra designere som Calvin Klein, Alyx, Daniella Gregis, Canada Goose, Adidas, Dolce & Gabbana, Chen Peng, Ermanno Scervino, Gucci, Helmut Lang, Michael Kors, Paul Smith, Mr&mrs Italy, Valentino og mange flere.

Tessabit sine produkter
Klærne, tilbehøret og skoene som vises på Tessabit er tilgjengelige for kjøp online. Du kan bistille produter på deres hjemmeside. Bare søk etter noe du liker og legg det i handlekurven på nett. Leveringstjenesten deres vil sende varene hjem til deg. Det er også en kundeservice som kan kontaktes dersom du trenger hjelp.

Erfaringer med Tessabit
Har du noen gang prøvd Tessabit? Hva synest du om produktene? Levde selskapet opp til dine forventninger? Vi vil gjerne høre om din erfaring med dette selskapet. Møtte du noen problemer? Hvordan var kundeservicen? Var nettsiden brukervennlig? Fikk du ønsket opplevelse gjennom tjenestene deres? Gi din tilbakemelding ved å legge igjen en kundeanmeldelse her.  

Les også hva andre kunder synest om selskapet, og finn ut om dette er et selskap du burde stole på ved å se hvordan andre kunders erfaring har vert.

Les flere anmeldelser av andre selskap her.