NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Teknistore

  De siste årene har nettbutikker fra Kina i stor grad dominert markedet. Kanskje ikke like mye som Amazon, men så finnes det veldig mange flere slike typer av butikker som kommer fra Kina enn det gjør fra noe annet sted i verden. Og det er vel først og fremst de lave prisene som folk blir fristet av, at man kan kjøpe det samme produktet i Kina hvor det er flere titalls prosent billigere. Det er ikke så rart at folk kjøper da, da kvalitetsforskjellen tross alt ikke er så store. Og da kan vi jo prate om Teknistore, som er nok en slik butikk, som du kanskje har, eller kanskje har ikke, hørt om før. Men uansett bør du lese videre om det interesserer deg. Hvem vet, kanskje finner du noe fristende å kjøpe fra Teknistore? Les gjerne videre på vår kundeanmeldelse.

  Hva du bør vite om Teknistore

  Som sagt er dette en butikk fra Kina, og de har kontor både i Hong Kong og Shenzen. Det er ikke en like gammel butikk som mange av de andre er dog, da denne ble startet i 2013. Det er vel uansett rundt på den tiden at de fleste av oss begynte å bli oppmerksomme på handel fra Kina, så de gjorde en god start med tanke på timing i hvert fall. Dette er altså en butikk som du kan kjøpe stort sett alt mulig fra, og de av dere som har erfaring fra slike butikker vet hva vi prater om. Det er også verdt å holde et stadig øye med den i forhold til det de selger og de ulike tilbudene man kan få. Tilbudene som finnes en dag kan bli erstattet av noe helt annet en annen dag, så om du vil finne noe som du er ute etter til en god pris kan det lønne seg å besøke butikken ofte.

  Hva du kan kjøpe

  Det er på en måte vanskelig å fortelle om alt man kan kjøpe, fordi de selger bortimot alt man behøver i det daglige liv. Det er lettere for deg om du tar en titt på produktkategoriene, da du får en bedre oversikt på den måten. De selger klær og tilbehør, elektronikk, utstyr til bil, utendørsprodutker, PC-produkter, skjønnhetsprodukter, produkter til hagearbeid og mye mer. Det er derfor disse typene butikker har hatt så stor suksess, fordi hele familien din kan kjøpe noe der. Om du ikke liker elektronikk så liker du skjønnhetsprodukter, eller kanskje er du ute etter klær? Det er mye av poenget med siden, og basert på tilbakemelding fra kunder så har det fungert veldig godt for dem også. Selv om mange er skeptiske til denne typen handel bør du ikke være det. Teknistore har et godt rykte og har som mål om å behandle deres kunder godt. Du har angrerett og returrett, og du kan sette deg inn i vilkårene før du kjøper. Teknistore er en god butikk.

  Har du erfaring med den så skriv til oss, vi vil vite mer om den!

  Teknistore
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Teknistore

  Din rangering

  FAQ

  Er Teknistore et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Teknistore. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Teknistore?

  Teknistore opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest, Erotiske Butikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Teknistore . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!