NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser TBdress

  Det er alltid greit å få noe nytt til garderoben. Uansett om det er noe fint som du vil ha til kvelden, eller noe til hverdagen. Man vil jo gjerne se bra ut uansett når på døgnet det er, og det er heldigvis ikke manko på motebutikker på nett som selger klær. Det gjelder jo egentlig for deg som kunde å finne den beste kombinasjonen av pris og kvalitet som mulig. Det kan det jo hende at du finner hos TBdress, en butikk som selger blant annet kjoler. Det ligger jo litt i navnet tross alt, men det er ikke alt de selger. Er det av interesse for deg? Da synes vi at du skal lese videre for å få mer informasjon. Kanskje du finner noe du liker? Det er ikke umulig!

  Ting å vite om TBdress

  TBdress er en av de velkjente kinesiske butikkene som har mange gode tilbud, og som du alltid bør være innom når du skal kjøpe noe. Om du behøver hjelp må du dog ringe til et kinesisk nummer, så det er kanskje mer fornuftig å kontakte dem via mail! Men uansett hvor du befinner deg i verden skal du få tilgang til produktene deres, de skryter tross alt av å selge til over 230 land verden over. Da kan man trygt si at Norge er en av dem. En annen ting som er bra er at du får med gratis frakt om du bestiller for over 79 dollar. Det betyr at du kan bestille varer fra Kina, og få dem sendt gratis. Det er ganske spesielt, og langt i fra alle deres konkurrenter som gjør det. Faktisk er det noe som gir dem en så stor fordel at du bør teste dem bare på grunn av det. Så kan du jo alltids returnere produktene om du ikke liker dem, så det er strengt tatt ingen nedside!

  Fraktguiden: verktøy for nettbutikker

  Hva du kan kjøpe hos TBdress

  Som du kanskje kan innbille deg så er mye av utvalget fokusert på klær til kvinner og andre produkter som kvinner er ute etter. Det er det ikke så mye å gjøre med, og kan vel sies å være ganske naturlig, egentlig. Så har de også to spesifikke kategorier, en for kjoler og en for generelle klær til kvinner. Så hovedfokuset er på kjoler, selv om du faktisk kan kjøpe noe til mannen din der også. Utvalget er ikke like stort, men når du først er i gang så kan det vel ikke skade? Som sagt så finnes det jo gratis frakt, så det gjelder jo bare å komme seg opp til den grensen. Behøver du plus size har TBdress også det, så det er et godt og bredt utvalg, noe vi tror de aller fleste liker med sånne butikker.

  Er du en av dem som har handlet der leser vi gjerne om dine erfaringer og hva du syntes. Nøl ikke med å skrive til oss og fortelle, det hjelper både oss og våre lesere veldig mye!


  Anmeldelse av produkter fra TBdress

  TBdress
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om TBdress

  Din rangering

  FAQ

  Er TBdress et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om TBdress. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr TBdress?

  TBdress opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til TBdress . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!