Tadashi Shoji

Alle kundeanmeldelser

Tadashi Shoji

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Tadashi Shoji

Interessert i skreddersydde kjoler uten stressed med å gå til en syerske? Det er ingenting som slår å ha noe skreddersydd til din kropp, høyde, og bredde. Det kan derimot bli slitsomt å finne noen som er pålitelige, og i tillegg noen som ikke koster skjorta. I dag finnes det heldigvis nettbaserte tjenester som dette. Tadashi Shoji er en kjoleleverandør som tilbyr dette. Les videre for å finne ut mer om selskapet. 

Om Tadashi Shoji
Selskapet spesialiserer seg på å tilby klær til alle kvinner uansett kroppsform, og tilbyr drapering, ruching, og lukkefolder, og for hvert plagg er skreddersydd slik at de ser bra ut på alle. De påstår at de også forsiktig velger stoffer som er tøyelig, som luxe jersey, broderi, og lett tull som gir en skreddersydd følelse. 

Produkter og Tjenester hos Tadashi Shoji
Hos Tadashi Shoji finner man cocktail kjoler, og gulvlange kjoler, som gjør at brukeren har en rødløper polert, med uanstrengtheten av å ta på seg sin favoritte t-skjorte. Selskapet påstår at en Tadashi kjole er full av glamor og enkelthet. Produkter inkluderer kveldskjoler, cocktail kjoler, hverdagskjoler, kjoler i store størrelser, jumpsuits, tildekkingsplagg, kåper, topper, bluser, skjørt, bukser, bodysuits, tilbehør, shapewear, intimprodukter, parfymer, brudekjoler, mor til brud kjoler, bryllupsantrekk til mannen, bryllupsgjester, dusj, og forlovelse, samt kjoler til barn. De har kjoler til en rekke forskjellige anledninger og stiler som klassikere, kjoler til jobben, little black dress, formelle kjoler, fløyel kjoler, broderte kjoler og little white dress. Selskapet påstår at du kan få plaggene innen to uker, og kan også justere lengden på kjolene. De tilbyr også en nettbasert time med en Tadashi stylist fra komforten av ditt eget hjem. Kundesenter er åpent fra 9 til 4.30 (PST). Selskapet tilbyr 15 dagers retur med en 20% avgift på returer som har fire eller mer varer i en bestilling. De tilbyr også retur på de fleste varer mot kreditter som kan brukes i butikken eller bytte mot en annen størrelse i samme stil og farge. Tadashi Shoji tilbyr internasjonal levering og retur. De tilbyr gratis standard levering i USA som tar mellom 3 til 6 dager. De leverer til 155 land i verden. Priser varierer per land, og alle skatter og avgifter er tilgjengelig når man betaler for sin bestilling. De har en liste over alle land de leverer til, men har ikke liste over skatter, avgifter og leveringskostnader per land. De har en grei nettside, men den er noe utdatert og kunne vært mer brukervennlig. Tadashi Shoji tar imot betaling fra PayPal, Amazon Pay, og debet og kredittkort fra AMEX, Discover, Visa, og Mastercard. 

Komplimenter, Klager og Tips til Tadashi Shoji
Interessert i skreddersydde klær til halve prisen? Kanskje Tadashi Shoji er det du leter etter. Har du erfaring med selskapet vil vi gjerne høre din mening. Hvordan var din opplevelse? Hadde de et stort utvalg av kjoler? Hadde de fine klær og hvordan var passformen? Hvordan var kundeservicen? Din tilbakemelding, god eller dårlig, er gull verdt! Her kan du skrive en kundeanmeldelse hos oss, og hjelpe andre finne det rette selskapet for dem.