NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Swiss Clinic

  Dersom du leter et sted hvor du kan lese og høre om andres erfaringer med ulike netthandelselskaper, har du kommet riktig. Her kan du høre hvor fornøyd eller misfornøyd andre har vært med et produkt eller et kjøp før du selv kaster deg inn i det. Når det kommer til produkter for skjønnhet og egenpleie har netthandel gjort alle slags produkter tilgjengelige på kort tid. Dersom du er interessert i å kjøpe et spesielt produkt som du kanskje har sett reklame for eller hørt om fra andre, er du nå ikke tvunget til å måtte kjøre enten inn til byen eller finne et kjøpesenter. Du kan heller finne frem den bærbare datamaskinen din og kjøpe produktet på nett.

  Swiss Clinic er akkurat et slikt selskap, et produkt som tidligere kunne være vanskelig å få tak i, som nå er bare noen få tasteklikk unna.

  Om Swiss Clinic

  Ideen bak Swiss Clinic startet en god del år tilbake, i 2012 da grunnleggerne av selskapet fant ut at det var noe som manglet på markedet. De satte deretter sammen en ny og unik kolleksjon bestående av skjønnhetsprodukter og verktøy man kunne benytte hjemme. Rett og slett produkter som gjør at man kan nyte avanserte behandlinger hjemme til en fornuftig pris, uten å måtte dra til rådyre spa eller klinikker. Når de søkte etter profesjonelle leverandører som levde opp til deres krav, fant de at mye av forskning og utvikling på dette området befant seg i Sveits, og dermed var Swiss Clinic et faktum. I dag foregår produktutviklingen i Sveits, mens markedsføring og ledelse skjer fra Stockholm i Sverige.

  Produkter og tjenester

  Kvinner ønsker å se yngre ut, og Swiss Clinic muliggjør salongbehandling for hudpleie hjemme. Det mest kjente produktet fra Swiss Clinic er kanskje Skin Roller som opprinnelig er et verktøy for bruk på klinikken, men som er videreutviklet til bruk hjemme. Skin Roller er et verktøy for micro needling. Micro needling er en behandling som skal virke foryngende på ansiktshuden. Verktøyet penetrerer huden med små, små nåler. Dette skaper en liten, kontrollert skade på huden, som igjen sørger for elastin og kollagenproduksjonen stimuleres.

  Swiss Clinic har også utviklet et eget produkt for profesjonell tannbleking hjemme. Produktet er EU-godkjent og utviklet sammen med tannleger.

  I tillegg har nettbutikken andre produkter som kremer for hud og øyne, serumer og masker. Alle produktene er utviklet med mål å gjøre huden yngre og vakrere.

  Vilkår og betingelser

  Swiss Clinic samarbeider med Klarna som tar seg av betalingen. Hos Klarna finnes mange ulike betalingsmåter, deriblant både debet- og kredittkort. Klarna har også delbetaling tilgjengelig.

  Dersom du ønsker å returnere din vare skal du kontakte Swiss Clinic på e-post, chat eller sosiale medier. Du oppgir bestillingsnummer og årsaken til at du ønsker å returnere varen. Innen 24 timer vil du på e-post motta en returseddel. Deretter bruker du returseddelen og leverer pakken hos Bring.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Har du handlet og prøvd ut noen av produktene og behandlingene fra Swiss Clinic? Dersom du har det, ville det være til stor hjelp for mange om du kan skrive en kundeanmeldelse her hos oss.

  Swiss Clinic
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Swiss Clinic

  Din rangering

  FAQ

  Er Swiss Clinic et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Swiss Clinic. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Swiss Clinic?

  Swiss Clinic opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Swiss Clinic . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!