Superconscious

Alle kundeanmeldelser

Superconscious

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Superconscious

Er du på jakt etter en ny klesbutikk på nett? Det finnes i dag et hav av nettbutikker som selger klær og moteartikler, noe som gjør at det kan være vanskelig å velge. For å forsikre deg om at butikken du velger både er trygg og pålitelig er det vikktig at du gjør noen undersøkelser på forhånd. Her på NorskeAnmeldelser kan du lese om andre kunder sine erfaringer med et selskap før du avgjør om du ønsker å benytte deg av dem. Se for eksempel hva andre sier om nettbutikker som Superconscious!

Om Superconscious
Superconscious er en bedrift som driver med varesalg av klær og andre moteartikler både via nett og i fysiske butikker. Selskapet ble opprettet av Simeon Dimitrov og Nikolai Goutzov som gikk sammen for å oppfylle drømmen deres om butikk i hjertet av Berling med et unikt konsept. I følge selskapet selv fører Superconscious et nøye utvalgt sortiment av streetwear og små nisjemerker som ikke er vanlig å finne i andre butikker. De har også sin egen merkevarekolleksjon som du kan finne både på nettsiden og i fysiske butikker.

Produkter og tjenester av Superconscious
Sortimentet til Superconscious består av klær og andre motetilbehør for både kvinner og menn. Du vil finne varekategorier som blant annet jakker, bukser, topper, tilbehør, sko, vekser og hatter. Sortimentet kan også sorteres etter nyheter, merker eller varer som er nedsatt i pris. Nettstedet inneholder en side som gir deg mer informasjon om blant annet plasseringen og åpningstidene til Berlinbutikken. Dersom du velger å handle fra denne nettbutikken så kan du forvente en leveringstid på mellom 1-3 virkedager for bestillinger til Norge. Fraktprisen ligger på £13. Nettsiden gjør også oppmerksom på at internasjonale sendinger kan bli pålagt avgifter som toll og MVA av mottakslandet. Dersom du handler for en sum på, eller over, £200 tilbyr selskapet derimot gratis frakt. Du har automatisk 14 dager bytterett på varer fra denne nettbutikken, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Du kan også kjøpe gavekort fra Superconscious dersom du ønsker å gi noe fra denne nettbutikken i gave, men ikke er sikker på akkurat hva eller personens størrelse. For mer informasjon om blant annet nyheter, tilbud og kampanjer så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette. Du kan velge mellom en rekke ulike betalingsmetoder for kjøpet ditt som VISA, Mastercard, PayPal og Klarna, der sistnevnte også lar deg betale via faktura, delbetaling eller utsette betalingen.

Komplimenter, klager og tips om Superconscious
Har du handlet klær eller andre tilbehørsprodukter fra denne nettbutikken? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste selskapene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding. Si gjerne litt om din erfaring med for eksempel leveringstiden, kvaliteten, kundeservicen osv.