Sun Staches

Alle kundeanmeldelser

Sun Staches

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Sun Staches

Leter du etter noen kule, unike og morsomme solbriller for både voksne og barn? I dag kan vi finne stort sett alt vi trenger på nett, og dette er ikke noe unntak. Det finnes et hav av nettbutikker som fører solbriller, men hvordan kan du være sikker på at du velger en trygg og sikker butikk? Her på NorskeAnmeldelser deler vi både informasjon og anmeldelser om ulike selskap. Dette gjør det mye enklere for deg å finne frem til det beste alternativet. Se hva tidligere kunder sier om selskap som for eksempel Sun Staches her!

Om Sun Staches
Sun Staches ble opprettet av tre menn med fornavnene David, Eric og Dan som har vært venner siden ungdomsskolen. Formålet med bedriften var i følge de 3 vennene å få folk til å smile. De hadde allerede erfaring med å selge trendy solbriller, og tanken om Sun Staches kom som følge av en ide om en bart festet til solbriller. De deltok også på det amerikanske buisness-reality tv-programmet Shark Tank, som er et sted der grundere kan fortelle vellykkede forretningsmenn og kvinner om sin forretningside med håp om å motta støtte.

Produkter og tjenester av Sun Staches
Sun Staches selger unike solbriller som er inspirert av populære tegneserier og andre barneprogram. Du kan for eksempel finne solbriller med Mikke Mus-ører, Solbriller med Langbein, Pokemon, Spider Man, Harry Potter og andre kjente figurer. De selger også solbriller som er ment som kostymer til for eksempel Halloween for både barn og voksne. I tillegg til solbriller fører selskapet noe som kalles for blue light briller, som er briller med blålys filter. Disse brillene skal være egnet for de som bruker mye tid på å se på skjermer som for eksempel TV eller datamaskin. Etter at koronapandemienstartet så begynte selskapet også å selge ansiktsskjermer som skal beskytte mot virusspredning. Dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken så kan det være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på ordren din. Du har også 14 dager bytterett på produktene, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Dersom du driver din egen butikk og kunne tenke deg å føre noen av produktene deres så kan du ta direkte kontakt med selskapet for et tilbud som gjelder for større ordrer. For mer inspirasjon og innhold knyttet til produktene deres så kan du også følge Sun Staches på sosiale medier som Facebook, Twitter og Instagram.

Komplimenter, klager og tips om Sun Staches
Vi vil svært gjerne høre om din opplevelse dersom du har noen erfaringer med denne nettbutikken. Kan du si noe om kvaliteten på produktene? Eller leveringstiden? Vi blir svært takknemlige dersom du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding slik at vi kan fortsette å hjelpe deg og andre lesere med å finne frem til de beste nettbutikkene. Si gjerne litt om din erfaring med profesjonaliteten til selskapet, kundeservicen eller annen relevant informasjon.