NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Stayinplace

  Selv om ingen vanligvis kan se undertøyet ditt, når du er ute blant folk, har undertøyet likevel en stor betydning for hvordan du føler deg. Dette gjelder også når du driver med sport. En dårlig sports-bh kan ødelegge den gode følelsen du vanligvis skal få av en treningsøkt. Stayinplace er klar over dette, og er en av tilbyderne som vet at riktig undertøy betyr veldig mye for både humør og selvtillit. Men hvordan skal du vite om en nettbutikk har det riktige utvalget for deg? Og dersom du bestiller fra nett, hvordan kan du vite om du får varen i tide? Mange slike spørsmål kommer opp når man skal handle fra nettbutikker, og da er det greit å kunne komme hit å lese hvilke erfaringer andre kunder har gjort seg om akkurat de nettbutikkene du er interessert i.

  Informasjon om Stayinplace

  Historien til Stayinplace startet allerede i 1987 i Sverige, da de lanserte sin første sports-bh. Opptakten til sports-bher kom etter at sport for kvinner ble mer og mer populært. Omtrent rundt 1970 så den sports-bhen dagens lys, og på samme tid var den svenske gymnasten Carin Lindahl ganske frustrert over at det ikke fantes et slikt plagg i Sverige. Hun hadde en stor byste som distraherte henne fra å konsentrere seg fullt om sporten, fokus ble motvillig lagt på å holde ting på plass. Etter den tid har ting gått slag i slag, og etter at Stayinplace lanserte den første sports-bhen i Sverige har de jobbet for å produsere plagg i høy kvalitet som gir støtte. De søker å stadig utvikle og forbedre produktene sine, uansett kroppsform, cup-størrelse og alder. De har en beskjed de ønsker å få ut i verden: fysisk aktivitet er for alle!

  Produkter du kan få hos Stayinplace

  Hovedproduktet til Stayinplace er sports-bher, og de kommer i hele 39 størrelser, slik at alle kan finne en som hjelper de til å være i fysisk aktivitet. Bh-ene selges i størrelser fra B-cup opp til H-cup med omkrets fra 65-90. I tillegg kan du velge bh med ulik støtte og design: sømløse, high support, lukking foran og mange andre modeller.

  Selv om sports-bher er hovedproduktet hos Stayinplace, finner du også litt annet utvalg. Blant annet har de tights for gravid pluss amme-bher. I tilegg har de noen tights, leggings og biker-tights.

  Om du skulle være usikker på størrelsen din, har de en guide som hjelper deg til å finne frem til din riktige størrelse. En egen veiledning viser deg hvordan du skal måle for å finne riktig cup og omkrets. En annen ting du bør huske på, er at type aktivitet spiller inn på hvor mye støtte du behøver.

  Stayinplace leverer til hele verden, og i Norge er det Bring som frakter forsendelsen din. Det skal ta mellom 2-6 arbeidsdager fra bestilling til levering, og alle ordrer over på over 499 kroner er det fri frakt på. Skulle du ønske å returnere varen, er det gratis retur og returseddel til utfylling følger med forsendelsen. Betaling foregår med Klarna, Visa, Maestro eller Mastercard.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Har du handlet varer hos Stayinplace? Da kan du gjerne legge inn en kundeanmeldelse her hos oss.

  Stayinplace
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Stayinplace

  Din rangering

  FAQ

  Er Stayinplace et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Stayinplace. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Stayinplace?

  Stayinplace opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Stayinplace . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!