SOS - Sportswear of Sweden

Alle kundeanmeldelser

SOS - Sportswear of Sweden

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

SOS - Sportswear of Sweden

Det å se trendy og moteriktig ut virker å være viktigere enn noensinne, spesielt siden sosiale medier på mange måter har tatt helt over, og inntrykket folk får av oss, får de gjennom disse kanalene. Hvorvidt det er positivt eller ei er en annen diskusjon, men det er ingen tvil om at dette er en god tid å ha en klesbutikk, spesielt en som selger sporty og trendy klær som SOS gjør. Om du ikke har hørt om de tidligere så er ikke det overraskende, med tanke på hvor mange lignende merker som finnes, men det bør ikke få deg til å betvile kvaliteten. Og om du er interessert i å vite mer så les gjerne videre, så du får et bedre inntrykk av SOS.

Informasjon om SOS - Sportswear of Sweden
Som du kanskje forstår fra navnet på merket, så er det et svenskt merke, og våre østlige naboer har en langt sterkere tradisjon i dette enn det vi har. Man finner utallige svenske selskap som driver med klær, og det står til interessant kontrast med Norge. Om du går inn på siden deres så finner du en veldig minimalistisk og stilren side, som egentlig er bare opptatt av å vise deg hva slags klær de har, og de seneste kolleksjonene. Og det de selger er ikke moteklær i seg selv, det er ikke slik at du tar på deg klær fra SOS for en tur på byen. Det er først og fremst sportsklær, som er laget med litt mer stil enn den gamle boblejakka faren din hadde. Om du har planer om å ta en tur på fjellet eller dra på en skitur, så bør du kanskje ta en titt på sortimentet hos SOS for å se aller best ut!

Hva de selger hos SOS - Sportswear of Sweden
Det de selger, selger de både til kvinner og menn, men det er ikke bare klær. Selv om de naturligvis selger jakker, bukser, skjorter og undertøy. I tillegg til dette selger de også tilbehør, briller og andre ting som en kan tenkes er nødvendige, men som også ser stilige ut. På mange måter har de det komplette tilbudet og utvalget for deg som er ute etter å se perfekt ut på løypa, og få det beste bildet mulig for Instagram. Prisene på det de selger varierer, men en ting er sikkert, om du velger å kjøpe klær eller noe annet produkt hos SOS skal du vite at du får ekte kvalitet for det du betaler. Du kan alltids ta kontakt med kundetjenesten deres for mer informasjon, både når det kommer til frakt og slike ting. 

Av det vi kan se så er det et svært godt klesmerke, så om du skal shoppe litt kan SOS være et godt valg.

Har du brukt SOS - Sportswear of Sweden
Med alt det i tankene så vil vi veldig gjerne høre og lese fra der som har brukt SOS sine klær og produkter og vite hva dere syntes. Skriv inn og fortell oss!


Kolleksjoner fra SOS