Soia & Kyo

Alle kundeanmeldelser

Soia & Kyo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Soia & Kyo

Finnes det egetnlig noe bedre enn elegante klær av en stil som er tidløs? Det finnes en hel haug med forskjellige trender og stiler. Trender utvikler seg alltid, og forandrer seg med tiden. Noen ganger går den tilsynelatende frem i dit, og andre ganger tar den inspirasjon fra tilbake i tid. Mote er en kunstnerisk måte å uttrykke seg på. Personlige stiler sier noe om deg, ja, personlig! Du kan si at du er utadvent, eller innadvent, at man er reservert, eller åpen til mange ting. Samtidig er klær noe som er praktisk tilgjengelig, i tillegg til at det kan være praktisk å ha klær som går sammen med mye annet, eller som kan brukes til en rekke anledninger. Soia & Kyo er en moteleverandør av tidløse og stilige klær. Finn ut mer om selskapet ved å lese videre. 

Om Soia & Kyo
Soia & Kyo er en leverandør av luksuriøse klær av høy kvalitet. Selskapet har bærekraftig praksis som mål.

Produkter og Tjenester hos Soia & Kyo
Soia & Kyo selger en rekke fine og tidløse klesplagg som dun og parka, lette dun-jakker, lette jakker og blazere, ullkåper, jakker av skinn, faux fur, frakk og regntøy, strikketøy, og uformelle klær. De har vår og summer, og høst og vinter kolleksjoner, samt en ferie kolleksjon og girlriend kolleksjon. Soia & Kyo har et stort utvalg av design og typer, men har sin egen tidløse og jordnære stil som tamme naturlige farger og plagg som passer til en rekke forskjellige klær, antrekk og anledninger, fra hverdagsbruk og kontor, til fest og andre spesielle anledninger. I tillegg selger Soia & Kyo ansiktsmasker eller munnbind, hatter, skjerf og votter. Varene er ganske dyrt priset sammenlignet med andre lignende selskaper. 

Soia & Kyo påstår at de har forvanlet sine plagg blant annet med bruk av miljøvennlige materialser i alle sine produkter som har gjort at de har transformert måten de produserer sine lette, medium og tunge dun og uformelle-klær kategorier. De tilbyr nå loungewear laget av Lenzing Ecovero, og Eco boblejakker laget med 100% resirkulerte nylon skjell og Termolite fyll. Lenzing Ecovero som er produsert bare fra sertifiserte og kontrollerte tre-ressurser og produsert med betraktelig mindre fossil energi og vann sammenlignet med vanlig viscose. Bærekraftig tre og pulp ressurser er produsert ved bruk av pulp som er laget av miljøvennlig tre som rå materiale. Lenzing kjøper tre og pulp som kommer fra skoger som er styrt på en ansvarlig måte med sertifikat, i følge Soia & Kyo. 

Internasjonal frakt er desverre untilgjengelig utenfor Canada og USA. Leveringstid ligger på mellom 3 og 7 dager. Soia & Kyo aksepterer Visa, Amex, Mastercard, og PayPal. Kunder kan returnere varer innen 30 dager. De har en brukervennlig og moderne nettside. 

Komplimenter, Klager og Tips til Soia & Kyo
På leting etter klær av luksus laget på en miljøvennlig måte. Da påstår Soia & Kyo at de er selskapet for deg. Hos oss kan du skrive en liten tilbakemelding om din erfaring. Er produktene av god kvalitet? Din kundeanmeldelse kan gjøre en stor forskjell.