NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser SmarteGadgets

  Vi har blitt veldig glade i våre telefoner, alle har en og vi vil jo bare kjøpe det som er nytt og spennende. Det hjelper jo at det kommer nye telefoner ut vært eneste år med en eller annen forbedring og det er noe som gjør oss hektet. Samtidig så er det også noe som gjør oss veldig bekymret for telefonene om de skulle falle ut av hendene våre. Nå finnes det selskap som lager mobiletui for å beskytte skjermene og baksidene, og det er ikke så rart at folk kjøper de, da det kan koste tusenvis av kroner å bytte skjerm. Smartegadgets er en butikk som selger skjermer, tilbehør til telefon, og generell elektronikk, og det kan være en butikk som blir veldig populær etterhvert, spesielt om folk lærer seg å bytte skjerm selv. Så da er det greit å se på hva Smartegadgets tilbyr.

  Om Smartegadgets

  På tross av navnet deres og hva de selger så er dette faktisk en norsk nettbutikk. Man skulle kanskje tro at dette er en butikk fra Kina, men det er det ikke, og det er noe fint med at du kan få tak i slike produkter i Norge. Nå er det mulig at de har kjøpt inn sine produkter fra Kina, men det er det ikke så mye å gjøre med. De startet i 2013, og ser man på hva de selger, og hvordan de presenterer seg selv så ser man at de har vokst mye gjennom årene. De selger gadgets, eller duppeditter som de også kalles, men også andre ting. Det gjør Smartegadgets til et godt stoppested for mange av dine elektronikkbehov. Hvorvidt du ønsker å kjøpe der eller ei ahvenger jo på deg så klart.

  Hva du kan kjøpe hos Smartegadgets

  Vi har allerede snakket mye om dette, men selv om gadgets er et stort fokus så har de kanskje et enda større fokus på selge produkter til deg så du kan reparere iPhonen din selv. Det er vel kanskje noe som krever litt øvelse helt til man lærer seg å gjøre det riktig, og skal du ha en originalskjerm så er det ikke mye billigere enn om du skulle reparert det på et verksted, eller direkte hos Apple. Du må også kjøpe verktøyene til, så det er noe man må se an egentlig. Du får hjelp som forklarer hvordan du gjør det riktig, men det kan jo koste en del til man får det til. Ellers så selger de mye elektronikk, tilbehør og andre slike ting. Produkter som man forventer egentlig.

  Har du brukt Smartegadgets?

  Med tanke på det vi snakket om ovenfor så er det veldig viktig at vi får innspill fra dere som har kjøpt hos Smartegadgets, og som kanskje har reparert telefonen med deres produkter. Var det verdt det, og var det en enkel prosess å få til? Et viktig spørsmål er om det var verdt det satt opp mot prisen du betalte. Skriv inn til oss og fortell oss om dine erfaringer.


  Hvordan reparere skjerm med Smartegadgets

  SmarteGadgets
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeopplevelser, tilbakemeldinger og klager rett her! Bli kjent med den beste butikken å bestille (online) hos. Nå bestemmer alle, sammen, hvilke butikker er verdt det og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om SmarteGadgets

  Din anmeldelse