NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Småkassen

  Man vil jo ha det beste til sine barn, uansett hva det skulle være. Uansett om det er mat, klær, leker eller andre ting så vil man gi de alt. Og det kan være vanskeligere enn man skulle tro, blant annet fordi man ikke er helt sikker på hva som er det beste for de. Når det kommer til klær så kan kanskje Småkassen hjelpe deg. Dette er en tjeneste som du abonnerer på, og hvor du blir tilsendt klær. Det kan faktisk være veldig fordelaktig å bruke, spesielt om du leser hva andre sier om Småkassen. Så la oss se litt nærmere på de.

  Om Småkassen

  Dette er en norsk butikk, noe som kanskje er betryggende for mange, og selv om merkene ikke er basert i Norge, og deres produkter laget i utlandet, så har de uansett et annerledes ansvarsforhold enn om Småkassen hadde vært basert i utlandet. De selger dog til mange land, som blant annet Tyskland, Sverige og Frankrike, så det er klart og tydelig at de har hatt stor suksess med sin forretning. Småkassen er drevet av et ektepar som selv har fem barn, så de vet nok viktigheten av hva de driver med og at de må levere kvalitetsprodukter. Folk er alltid beredte til å gi nesten alt en sjanse, men om du skuffer de en gang, spesielt angående deres barn så er det vanskelig å få de samme menneskene tilbake som kunder igjen.

  Hvordan Småkassen fungerer

  Det du må gjøre er at når du besøker siden så må du svare på visse spørsmål relatert til ditt barn. Det er ingenting skummelt med det, da det blir gjort slik at du kan gi de informasjon og de kan skreddersy pakken de sender deg på best mulig måte. Etter det så forteller du de bare når du trenger pakken og hva du er ute etter, og de gjør resten. Det er gratis frakt, både når du får pakken og om du skulle eventuelt returnere den. Du behøver ikke en gang å returnere alt da du kan beholde det liker og sende resten tilbake. Det er utrolig smidig sånn sett, og abonnementet har ingen bindingstid så du kan avslutte det når som helst. Det er en helt haug av merker de selger så du kan liksom finne alt du er ute etter. Så prisen blir da avhengig på hva du beholder av pakken du blir tilsendt.

  Om man bør bruke Småkassen

  Når man ser på det slik så er det egentlig ingenting galt med å bruke Småkassen til slike behov. Spesielt siden de er så fleksible når det kommer til retur og pris, men også at du ikke trenger å knytte deg til noen bindingstid. Man har liksom ingenting å tape på å bare gi Småkassen en sjanse. Så om man ender opp med å like hva de sender deg så er det jo perfekt, og om ikke så er det like enkelt å bare avslutte forholdet.

  Og vi vil veldig gjerne høre fra dere som har brukt Småkassen.


  Hva man kan finne i Småkassen

  Småkassen
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Småkassen

  Din rangering

  FAQ

  Er Småkassen et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Småkassen. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Småkassen?

  Småkassen opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby, Posttjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Småkassen . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!