NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Skitt Fiske

  Det er greit å ha en hobby, nesten uansett hva det skulle være. Å ha noe som opptar din tid såpass mye at du nyter det du gjør er veldig viktig, spesielt fordi det å kjede seg kan ha mange skadelige effekter. Folk har forskjellige hobbyer også, noe som ikke er så rart. For mange er det beste i verden å sitte på sofaen og se på fotballkamp! Mens andre får en like god følelse av fisking. Fiske i seg selv er noe som har foregått i tusenvis av år, selv om fiskestengene har forandret seg opp gjennom årene. Og det er også flere butikker som spesialiserer seg på å selge fiskeutstyr og alt som har med fiske å gjøre, og Skitt Fiske er en av dem. Er du glad i fisking? Da bør Skitt Fiske være en butikk du besøker ofte!

  Det du behøver å vite om Skitt Fiske

  Skitt Fiske er en del av et større konsern, hvor også Skitt Jakt er inkludert, og det er et selskap som har sitt hovedkontor i Sandefjord. Det ble startet i 2005, og med tanke på at fiske er noe som kommer til å eksistere i veldig lang tid fremover er det en god forretningside å starte en slik butikk. De har sitt lager i Sandefjord også, noe som betyr at du kommer til å få ditt produkt raskere enn om du bestiller fra utlandet. De har også sin egen butikk på Pindsle, men det er kanskje ikke noe som er aktuelt for de fleste å besøke. Når du kjøper hos Skitt Fiske har du fri frakt på kjøp over 1000 kroner, men det er en standardpris på frakt som ligger på 79 kroner. Du har også 30 dagers åpent kjøp, men håpet er at det ikke skal være nødvendig. Spesielt når du ser hva de har å tilby.

  Fisketips #3 med Skitt Fiske - Fiske torsk, sei og lyr

  Hva du kan kjøpe hos Skitt Fiske

  Fokuset ligger, som ventet, kun på fiske og alt av tilbehør og utstyr som er rundt det. Med over 40 000 produkter i varesortimentet sitt så er det vanskelig å få frem i ord hvor mye forskjellig du har å velge mellom. Det beste er å ta en tit selv, fordi det er en butikk hvor du kan kjøpe produkter for isfiske, klær, elektronikk, for vanlig fisking og mye annet. Det har alt du trenger for å være best mulig forberedt for fiske, og de har også et stort utvalg blant merkene de selger. Det blir da en god kombinasjon av pris og kvalitet og er tilpasset folks forskjellige budsjett. De selger også skikkelig turmat som holder lenge noe som er virkelig verdt å ta en titt på. Alt i alt er Skitt Fiske en butikk du bør kjenne til om du er glad i å fiske!

  Om du allerede har kjøpt fra dem tidligere vil vi gjerne vite hva du tenker om butikken og din opplevelse. Fortell oss og våre andre lesere om det via kontaktskjemaet og fyll i den informasjonen du selv vil.


  Tips fra Skitt Fiske

  Skitt Fiske
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Skitt Fiske

  Din rangering

  FAQ

  Er Skitt Fiske et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Skitt Fiske. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Skitt Fiske?

  Skitt Fiske opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Sport og Utendørs, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Skitt Fiske . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!