NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Simple-dress

  Det å kle seg fint er noe som de aller fleste av oss vil gjøre. Det kommer jo an på ens personlige smak av hva "fint" er, men for mange kvinner er det jo en hel industri rundt det. Kjoler og slike ting er spesielt populære, og da mener vi ikke vanlige sommerkjoler, selv om også det er veldig populært så klart. Som sagt, med tanke på at det er en hel industri satt opp rundt det så er det ikke veldig vanskelig å finne noe man liker, men det ahvenger litt på hva slags smak man har og hva man har råd til. Kan det hende at Simple-dress er løsningen for deg? Om du vil vite mer om denne butikken du kan kjøpe kjoler fra så les mer her. Det er mye fint å vite om den så vi anbefaler deg å lese videre!

  Informasjon om Simple-dress

  Dette er en amerikansk butikk, med kontor i delstaten Nord-Carolina. Ønsker du å kjøpe der, men har noen spørsmål først så kan du kontakte dem via kundetjenesten, både mail, live chat eller telefon. Men om du bruker telefon kan det koste deg endel fra Norge! Dette er en ganske god butikk å handle i virker det som, og de har også et stort utvalg når det kommer til produkter. Det er jo veldig viktig, men det er viktig å huske at man bør bestille godt i forvei om du behøver noe til en spesiell anledning. Frakt fra USA kan ta tid, og man må også huske tollavgiften som legges til summen. Det er ikke noe uvanlig, men greit å vite. Og kjøper du over 200 dollar så får du fri frakt. Med tanke på at kjoler generelt koster endel så kommer du til den prisen ganske fort.

  Frokostseminar: Relevans - Å være eller ikke være for norske nettbutikker

  Hva du kan kjøpe hos Simple-dress

  Det er jo derfor hele butikken eksisterer og her finnes det ballkjoler, bryllupskjoler, sommerkjoler og kjoler for enhver anledning. Vil du se fin ut en kveld på byen har de veldig flotte cocktailkjoler, og prisene er ganske gode i forhold til det du kan kjøpe. Det gir deg flere gode grunner til å handle hos dem, og du kommer til å like hva de har å selge.

  Om den store dagen nærmer seg kan det være smart å ta en titt på hva de har. Spesielt fordi bryllupskjoler pleier å være ganske dyre, men det er ikke tilfellet her. Trenger du å kjøpe til noe tilbehør, for bryllup eller for annet har Simple-dress også det, og det er et godt utvalg når det kommer til størrelser også. Det er mye bra med denne butikken, og vi tror at de aller fleste kommer til å like det som finnes der. Det handler bare om å lete litt så finner du nok noe bra!

  Erfaringer med Simple-dress

  Da dette er en butikk i USA er det ikke sikkert at mange av våre lesere har hørt om den før. Skriv til oss og fortell om dine erfaringer med butikken.


  Trenger du en bryllupskjole?

  Simple-dress
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Simple-dress

  Din rangering

  FAQ

  Er Simple-dress et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Simple-dress. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Simple-dress?

  Simple-dress opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Simple-dress . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!