Sideshow

Alle kundeanmeldelser

Sideshow

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo ComputerSalg
ComputerSalg
1 Anmeldelser

Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg s&...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Logo Shopping4net
Shopping4net
5 Anmeldelser

Det er visse butikker på nett som gir deg muligheten til å kjøpe alt du trenger. Shopping4net er en av de, da det eneste de ikke...

Sideshow

Er du en fan av Star Wars og Marvel-universet og har en interesse for samleobjekter fra dine favorittfilmer? Leter du etter en måte å oppleve fremtidens visjon selv om du fortsatt sitter fast i denne nåværende virkeligheten? Leter du etter et utsalgssted som vil hjelpe deg å bygge videre på samlingen du allerede har? Leter du etter et utløp for å gi ut din nerdete side med dagens popkultur? Leter du etter en måte å skaffe tegneserier med spesiell kunst og eksklusive design? Om du tror dette er noe for deg er det en sannsylihet for at Sideshow er noe for deg. Slideshow tilbyr vakre leker, gaver og kunsttrykk. Men hva burde du vite om selskapet før du velger å stole på den? Må kunder logge på kontoen sin hver gang de ønsker å foreta et kjøp? Er det satt på plass måter å holde styr på samleobjektene som bestilles? Hvor mange betalingsalternativer har Sideshow? Finnes det noen nyhetsbrev som informerer kunder om nye utgivelser så snart de slippes? Les ærlige anmeldelser av Sideshow her for å få svar på alle dine spørsmål.

Les anmledelser av andre nettbutikker.

Om Sideshow
Sideshow er et renessansestudio som ble grunnlagt i 1994. De spesialiserer seg på lisensierte og originale kreasjoner. Sideshow hevder at utviklingsteamet deres består av ekspertskulptører, kunstnere, malere, modellprodusenter og kunder som kommer sammen for å produsere originale design av populære karakterer fra gjenkjennelige merker som Marvel, Star Wars, DC Comics og Ringenes Herre. De forbinder mennesker og deres favorittikoner og karakterer fra TV-, film-, populærkultur- og tegneserieverdenen. De påstår å være en spesialitetsdistributør og produsent av ettertraktede originale og lisensierte samleprodukter støttet av et lidenskapelig fellesskap spredt over hele verden som er besatt av å samle figuralkunst. På Sideshow sin nettside vil du finne figurer og samleobjekter fra alle dine favorittfilmer. 

Produkter og tjenester fra Sideshow
Sideshow tilbyr produkter som iron man mark L, iron man mark VII, stormtrooper, Thor, spider man advanced suit, c 3po, wonder woman deluxe-versjon, obi-wan Kenobi, Han Solo in carbonite, Princess Leia bespin, Luke Skywalker deluxe, iron man mark XLIII, Luke Skywalker III deluxe-versjon, sith Tropper, batman, captain America konseptkunstversjon, captain America film promo-utgave, Mandalorian skull miniskulptur, Tinkerbell, captain America, fest i Avengers tower, Thanos, Bucky Barnes, Jon snow , Deadpool. Sideshow tilbyr også tjenester som blogg, studioomvisninger, artistprofilering, butikklokalisering, grossistprogrammer, ordresporing, flere betalingssystemer, kundestøttehjelpesenter, produktinstruksjoner og returer og utvekslinger. Kunder kan abonnere på nyhetsbrevet deres for å holde seg oppdatert på utvalget deres av produkter og tilbud. Prisene på produktene varierer basert på produkt. En figur kan koste $250 og oppover.

Erfaringer med Sideshow
Har du kjøpt noen Stormtrooper fra Sideshow tidligere? Hvordan var din erfaring med dette selskapet? Møtte du noen problemer? Hva synest du om selskapets kundeservice? Vi vil gjerne høre din kundeanmeldelse, med din ærlige mening om dette selskapet. Hva synest du om prisene? Ville du anbefalt dette selskapet til en venn eller et familiemedlem? Ved å dele din ærlige tilbakemelding vil du hjelpe andre finne ut om dette er et selskap de burde stole på. Vi ser frem til å høre fra deg snart!