SFERRA

Alle kundeanmeldelser

SFERRA

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

SFERRA

Leter du etter en innredning som vil lysne opp hverdagen, og få degtil å føle deg hjemme? Trenger du å heve hverdagen din ved å lysne opp insiden av huset ditt med frynset sengetøy i sesongens lyseste farger? Leter du etter form og funksjon kombinert med et perfekt frittstående plagg for dager mellom årstidene og dyner som er både funksjonelle og vakre? Leter du etter sengetøy som vil hjelpe deg med å kunne våkne uthvilt hver morgen? Har du behov for håndlagde madrasser som har individuelle pocket sprints og avanserte komfortlag? Så lenge du ga et bekreftende svar på ett av to av de nevnte spørsmålene, vennligst fortsett å lese, fordi SFERRA kan være svaret du har lett etter. SFERRA tilbyr sengetøy, dun, madrasser, badekar, bord, gaver og diverse dekor til å friske opp hjemmet ditt. Men hvordan er egentlig dette merket? Hvilke betalingsmåter godtar de? Er det noen ekstra kostnader pålagt kundene? Hva skjer om du ønsker å avbestille en ordre? Finnes det alternativer hvis bestilte varer går tom og ikke lenger er tilgjengelige? Hvordan kan kunder se statusen til bestillingene sine? Hvis du tar deg tid til å gå gjennom de uavhengige anmeldelsene av SFERRA her, kan det hjelpe deg å komme frem til tilfredsstillende svar.

Om SFERRA
SFERRA ble opprettet i Italia i 1891 av Gennaro Sferra. Grunnleggeren har tenkt på denne ideen etter å ha satt sin fot på det kryss-atlantiske skipet som overførte ham til Amerika. Sferra var i stand til å selge utsøkte håndlagde lisser, takket være sin familiehistorie med håndverk. Det første produksjonspunktet fant sted da familien Sferra ferierte på en badeby nær østkysten. De har solgt italienske blonder, mansjetter og krager til samfunnets smaksmakere siden den gang.

Produkt og tjenester fra SFERRA
SFERRA tilbyr produkter som Giza 45 percale kolleksjon, Giza 45 Sateen kolleksjon, celeste kolleksjon, sonno note overmadrass, cossita kolleksjon, favo kolleksjon, adelli kolleksjon, dynetrekk, flate laken, f9itted laken, putevar, shams, tepper, percale, sateng, lin, faste stoffer, kantlister, jacquard, blomster, dunpledd, overmadrass, hvit dun, alternativ dun, alpakkaull, edderdun, Cornwall, cardigan, somerset, arcadia, prest, håndklær, gjestehåndklær, stearinlys, belllo, aura , servietter, serviettringer, dekkebrikker, duker, bordløpere, bomull, lin, broderi, cartlin, classicos, Juliet og samtalecocktailer. SFERRA tilbyr også tjenester som nyhetsbrev, e-postlister, omsorgsguider og kundestøttehjelp. Kunder og potensielle kunder kan abonnere på nyhetsbrevet deres for å holde seg oppdatert på deres utvalg av produkter og tilbud. De tilbyr diverse produkter som kan bli brukt til å friske opp hjemmet og gi det et ekstra friskt pust året rundt. 

Erfaringer med SFERRA
Har du noen gang prøvd SFERRA? Hva synest du? Levde de opp til dine forventninger? Vi vil gjerne høre om din erfaring med dette selskapet. Møtte du noen problemer? Hvordan var kundeservicen? Var nettsiden brukervennlig? Fikk du ønsket opplevelse gjennom produktene deres? Hva er din mening om prisene? Gi din tilbakemelding ved å legge igjen en kundeanmeldelse her. Les også hva andre kunder synest om selskapet, og bestem deg for om dette er et selskap du kan stole på.