Seezona

Alle kundeanmeldelser

Seezona

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Seezona

I dag florerer nettet med mote- og klesbutikker. Er du ute etter en ny og spennende nettbutikk innen denne varekategorien? Med et utvalg av denne størrelsen så kan det gjerne være vanskelig å vite hvilket selskap man burde benytte seg av. Seezona er for eksempel en klesbutikk på nett, men hvordan finner du ut om dette er en trygg og pålitelig nettbutikk? Dette kan du gjøre ved å lese anmeldelser her på NorskeAnmeldelser slik at du enkelt kan finne ut om dette kan være et godt alternativ for deg.

Om Seezona
Seezona er en virksomhet som driver med salg av klær og andre moteartikler over nett. Selskapet ble opprettet i Stockholm i Sverige av Ana Krndija og Anna-Carina Helander. Seezona hevder å være den første digitale markedsplassen før luksuriøs mote og har eksister siden 2014. I dag består Seezona sitt team av rundt 15 ansatte som er spredt ut mellom Paris, Kiev og Stockholm. Stockholm er forøvrig også plasseringen som selskapets hovedkontor. På sine egne nettsider hevder Seezona at de står for kvinnelig myndiggjøring, bærekraftighet og innovasjon.

Produkter og tjenester av Seezona
Seezona er en mote- og klesbutikk på nett for kvinner. Sortimentet består av varekategorier som klær, treningstøy, strandtøy, sko, vesker og tilbehør. Du kan sortere utvalget etter kategori, nyheter, designere og også etter hvilke varer som er nedsatt i pris. Seezona fokuserer på et mer eksklusivt motesortiment og fører varer fra nye populære designere. Dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken så kan du forvente en leveringstid på rundt 1-3 virkedager for varer de har på lager. Fraktprisen ligger per i dag på mellom £15 og £25 avhengig av hvor varene sendes fra. Dersom du handler for en totalsum på, eller over, £300 tilbyr derimot selskapet gratis frakt for ordren din. Du har automatisk 14 dager bytterett på alle kjøp fra denne nettbutikken, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Du kan velge mellom en rekke ulike betalingsalternativer for kjøpet ditt som blant annet VISA, Mastercard, PayPal og Stripe. Dersom du ønsker mer informasjon relatert til blant annet nyheter i sortimentet, tilbud og kampanjer så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette. Du kan også følge selskap på sosiale medier som Facebook, Pinterest og Instagram for mer inspirasjon knyttet til produktene deres.

Komplimenter, klager og tips om Seezona
Har du handlet klær fra Seezona? Eller har du noen andre erfaringer med denne nettbutikken? For å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste nettbutikkene så deler vi her informasjon og anmeldelser om ulike selskap. Vi setter derfor stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding om Seezona. Fortell gjerne litt om din erfaring med for eksempel leveringstiden, produktene, kundeservicen eller annen informasjon som du tror kan være verdifull for nye potensielle kunder.