Sears

Alle kundeanmeldelser

Sears

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Sears

De aller fleste har hørt om Sears. Denne amerikanske butikken har en lang historie, og er kjent verden over. Det er jo noe som betyr at de har ganske mye forskjellig for folk å kjøpe, for det er ikke akkurat en butikk som spesialiserer i en enkelt kategori. Og amerikanske "warehouses" har en slags klassisk stil og historie. Sears har jo utviklet seg videre ut i fra det, og er i dag en butikk som selger over hele verden. Det er vel verdt å vite om? Og leser du videre her får du vår kundeanmeldelse, samt vår tilbakemelding om det er en butikk du bør handle hos. SLik informasjon kan jo spare deg ganske mye tid og penger, så les gjerne videre, så har du i det minste litt mer erfaring angående Sears!

Hva du bør vite om Sears
Sears som selskap har eksistert lenge, lenger enn du sannsynligvis tror. Selskapet ble etablert i 1892, og i begynnelsen var det en katalog som folk kjøpte fra. Ja, kjøp fra katalog har eksistert veldig lenge, og Sears var en av de beste på dette på denne tiden. I dag omsetter de jo i milliardklassen, og det er klart at profilen deres har forandret seg opp gjennom årene.

Dette er som sagt en amerikansk butikk, så det er naturlig at prioritetene deres ligger mot det amerikanske markedet. Det vil si i forhold til det du kan kjøpe, og hva slags passform klær for eksempel har. Det er noe som er i det minste greit å huske på når du kjøper der. Men de har jo mer enn bare klær naturligvis, så det er opp til deg å finne noe du liker. De har gratis frakt, men da må du handle for over 60 dollar for å få tilgang til det, og det er ikke alltid tilgjengelig utenfor USA.

Det store utvalget hos Sears
Det er vanskelig å definere hva slags butikk Sears er, fordi de selger så mye ulikt. Det er en butikk du kan kjøpe Playstation 5 i, men også klær, verktøy, produkter for sengen, treningsutstyr, og mye mer. De har rett og slett alt du behøver til hjemmet, uavhengig om det er bare for moro skyld, eller om det er noe "essensielle" produkter du trenger. Det er vel kanskje den variasjonen som har gitt Sears såpass mye suksess opp gjennom årene. Kan du tilpasse deg kundene etterspørsel så har du en veldig stor sjanse til å lykkes.

Det er veldig tydelig at Sears er en butikk med folk som vet hva de driver med, og som har tillit til måten de opererer på også. Du finner produkter av høy kvalitet der, samtidig som det er en masse kjente merker å handle fra. Det er en fantastisk butikk for julehandelen, men pass på å gjøre den tidlig da produktene kommer fra USA. Da kan det bli kort tid om du gjør det noen dager før juleaften!

Skriv til oss om du har erfaringer med Sears som du vil dele med deg!