NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Sears

  De aller fleste har hørt om Sears. Denne amerikanske butikken har en lang historie, og er kjent verden over. Det er jo noe som betyr at de har ganske mye forskjellig for folk å kjøpe, for det er ikke akkurat en butikk som spesialiserer i en enkelt kategori. Og amerikanske "warehouses" har en slags klassisk stil og historie. Sears har jo utviklet seg videre ut i fra det, og er i dag en butikk som selger over hele verden. Det er vel verdt å vite om? Og leser du videre her får du vår kundeanmeldelse, samt vår tilbakemelding om det er en butikk du bør handle hos. SLik informasjon kan jo spare deg ganske mye tid og penger, så les gjerne videre, så har du i det minste litt mer erfaring angående Sears!

  Hva du bør vite om Sears

  Sears som selskap har eksistert lenge, lenger enn du sannsynligvis tror. Selskapet ble etablert i 1892, og i begynnelsen var det en katalog som folk kjøpte fra. Ja, kjøp fra katalog har eksistert veldig lenge, og Sears var en av de beste på dette på denne tiden. I dag omsetter de jo i milliardklassen, og det er klart at profilen deres har forandret seg opp gjennom årene.

  Dette er som sagt en amerikansk butikk, så det er naturlig at prioritetene deres ligger mot det amerikanske markedet. Det vil si i forhold til det du kan kjøpe, og hva slags passform klær for eksempel har. Det er noe som er i det minste greit å huske på når du kjøper der. Men de har jo mer enn bare klær naturligvis, så det er opp til deg å finne noe du liker. De har gratis frakt, men da må du handle for over 60 dollar for å få tilgang til det, og det er ikke alltid tilgjengelig utenfor USA.

  Det store utvalget hos Sears

  Det er vanskelig å definere hva slags butikk Sears er, fordi de selger så mye ulikt. Det er en butikk du kan kjøpe Playstation 5 i, men også klær, verktøy, produkter for sengen, treningsutstyr, og mye mer. De har rett og slett alt du behøver til hjemmet, uavhengig om det er bare for moro skyld, eller om det er noe "essensielle" produkter du trenger. Det er vel kanskje den variasjonen som har gitt Sears såpass mye suksess opp gjennom årene. Kan du tilpasse deg kundene etterspørsel så har du en veldig stor sjanse til å lykkes.

  Det er veldig tydelig at Sears er en butikk med folk som vet hva de driver med, og som har tillit til måten de opererer på også. Du finner produkter av høy kvalitet der, samtidig som det er en masse kjente merker å handle fra. Det er en fantastisk butikk for julehandelen, men pass på å gjøre den tidlig da produktene kommer fra USA. Da kan det bli kort tid om du gjør det noen dager før juleaften!

  Skriv til oss om du har erfaringer med Sears som du vil dele med deg!

  Sears
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Sears

  Din rangering

  FAQ

  Er Sears et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Sears. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Sears?

  Sears opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Sears . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!