NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Roselinlin

  Hvem setter vel ikke pris på fine klær?

  Og hvem setter ikke pris på å kunne kjøpe klær uten at man behøver å nøye seg med prisen? Vi lever i en spennende tid med fast-food og fast-fashion. Dette gir kunder mer kontroll enn noen gang før! Vi kan alle finne stilige klær på nettet og bestille de rett hjem. Stilig mote og moderne klær var for noen år siden kun tilgjengelig for dem som hadde penger til det. Det er det derimot blitt slutt på den dag i dag, og vi trenger bare å fokusere på kvaliteten. Roselinlin er et selskap som påstår å tilby komfortable, stilige og rimelige klær. Finn ut mer om selskapet her og les tidligere kunders erfaringer med selskapet.

  Om Roselinlin

  Selskapet var opprettet 2016 i Hong Kong, og er en internasjonal moteforhanlder. Kunder kan bestille klær på deres nettside til en rekke forskjellige land. De har et tilsynelatende stort utvalg av komfortable klær med mange forskjellige motiver og stiler å velge mellom, fra varme gensere til enkle sommerkjoler. Motivasjonen deres er å tilby variert utvalg av nydelige klær til gode priser slik at alle som vil kan bli trendsetter uten at de må tømme bankkontoen. Designene deres er ofte inspirert av naturen som havet, dyr, planter, himmelen, samt også enkle design for dem som ikke vil ha mye mønster.

  Produkter og Tjenester hos Roselinlin

  Roselinlin har en mange design til forskjellige stiler slik at du kan finne din. Selskapet påstår at de har et stort og variert utvalg, til billige priser. Bestillinger blir behandlet på to til tre dager, før de blir sendt til levering. Leveringstid varierer med hvert enkelt land, og tar fra 12 til 15 dager. Leveringskostnader varierer med land, vekt, og inkluderer andre potensielle avgifter som også varierer fra land til land. Roselinlin har kundeservice som er åpent 24/7. Varer kan returneres innen 15 dager, men har lite informasjon om fraktkostnader. De tar ikke imot siste salgsvarer og badetøy, men badetøy kan returneres om de har feil, som kunder må dokumentere ved å ta bilde av feilen.Selskapet tilbyr en rekke forskjellige aksepterte betalingsmetoder som Visa, Mastercard, American express, Pay Pal, Apple Pay og mer. Nettsiden kunne vært mer oversiktlig, slik at det er enklere for kunder å finne ut hvilke land de leverer til, inkludert kostnader assosiert med hvert land, og leveringstid.

  Komplimenter, Klager og Tips til Roselinlin

  Klær har muligheten til å gjøre livet så mye bedre! Det er en selvfølge at gode klær har riktig størrelse, passform, farger, mønster, og gjerne også komfortable. Da hjelper det å høre fra andre som har kjøpt klær fra selskapet selv. Har du bestilt klær fra Roselinlin tidligere? Hva var din erfaring med selskapet og levde de opp til dine forventninger? Fant du det du letter etter, og hadde du mye å velge mellom? Hvordan var kunderservicen? Er klærne komfortable, stilige og rimelige slik som selskapet påstår? Er klærne av god kvalitet? Skrive en kort kundeanmeldelse hos oss om din opplevelse med Roselinlin, og hjelp andre å finne ut om dette er selskapet de trenger, med din tilbakemelding.

  Roselinlin
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Roselinlin

  Din rangering

  FAQ

  Er Roselinlin et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Roselinlin. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Roselinlin?

  Roselinlin opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Roselinlin . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!