NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Ros Mari Smykkebutikk

  Nettbutikker

  har blitt stadig mer populært de siste årene, og i dag kan du få kjøpt stort sett hva som helst fra internett. I kjølvannet av dette har et nytt yrke nesten poppet opp fra intet: influenser. Influensere markedsfører ofte produkter fra sosiale medier som Instagram og Facebook. Målet er at flest mulig følgere skal få lyst til å kjøpe samme produkt som influenseren reklamerer for. Når det er så mange nettbutikker for så mange produkter, kan det være vanskelig å finne ut hvor man gjort den beste handelen. Da er det en fordel å kunne lese på vår side om erfaringer og tilbakemeldinger som andre kunder har hatt hos ulike nettbutikker.

  Om Ros Mari Smykkebutikk

  Ros Mari Smykkebutikk så dagens lys i mars 2020 etter at Ros Mari Grindheim flyttet tilbake til Norge etter å oppholdt seg i London. Det var i London hun hadde skaffet seg erfaring i å jobbe med design og å drifte nettbutikker. Målet hennes er å tilby nye kolleksjoner til stadighet, og derfor holder hun ikke stort lager for hvert produkt. Slik blir utvalget mer eksklusivt, og en kan si at kvalitet går foran kvantitet. At hun bruker sitt eget navn som navn på nettbutikken gir en mer personlig atmosfære. I tillegg er hun alltid på jakt etter noe nytt og spennende, og dersom du er smykkedesigner selv ønsker hun gjerne at du tar kontakt med henne.

  Produkter hos Ros Mari Smykkebutikk

  Nettbutikken tilbyr mange ulike produkter. Du kan finne belter, skjerf, hårpynt, armbånd, smykker og øredobber. Rett og slett veldig mange ulike accessoirer. Det meste man trenger for å sette prikken over i-en til ethvert antrekk. Ros Mari bruker leverandører som Dansk Copenhagen, Nora Norway og Jewel City.

  Butikken har et ganske stort utvalg innenfor hver kategori, og du finner også en egen kategori for nyheter og for salg. I kategorien for salg kan du finne produkter som er rabattert med opptil 75 %.

  Du finner også en egen kategori for gaver, og her finner du enda flere produkter som blant annet vesker og clutcher.

  Butikken har også en egen blogg hvor du kan finne tips, triks og trender.

  Frakt, betaling og levering

  Standard frakt på 75 kr per bestilling, men dersom du bestiller varer for 250 kr eller mer får du gratis frakt hos Ros Mari Smykkebutikk. Alle bestillinger får også med en gratis gave.

  Det tar som regel 2-3 dager fra bestilling til bestillingen er i posten. Du har 14 dagers angrefrist som gjelder fra den dagen du mottar varene.

  Betalingen håndteres av Klarna, og du kan betale med Visa, Mastercard og Vipps.

  Kundeanmeldelser

  Har du noen gang handlet fra Ros Mari Smykkebutikk? Dersom det er tilfelle, ønsker vi gjerne at du deler dine opplevelser og erfaringer her hos oss. Slik kan du hjelpe andre som skal shoppe accessoirer fra nettbutikker, og du kan få hjelp til dine fremtidige kjøp gjennom å lese kundeanmeldelser andre har gjort om andre nettbutikker. En kundeanmeldelse er en ærlig og objektiv tilbakemelding i motsetning til reklamer og nettsider for butikker.

  Ros Mari Smykkebutikk
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Ros Mari Smykkebutikk

  Din rangering

  FAQ

  Er Ros Mari Smykkebutikk et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Ros Mari Smykkebutikk. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Ros Mari Smykkebutikk?

  Ros Mari Smykkebutikk opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Reklamemateriell.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Ros Mari Smykkebutikk . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!