Rocket Padel

Alle kundeanmeldelser

Rocket Padel

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 Anmeldelser

Fotball er i vinden som aldri før. I dag er det flere spillere enn noen gang, både gutter og jenter. Og da tenker vi ikke bare på...

Rocket Padel

Er du en ivrig tilhenger av Padel sporten? Er du på utkikk etter en butikk som tilbyr racketer og tilbehør til denne sporten? På NorskeAnmeldelser kan du lese kundeanmeldelser om butikker som Rocket Padel for å finne den beste nettbutikken med høyest vurdering av andre kunder. Dette gjør at du enkelt kan finne ut om selskapet både er trygt og pålitelig på forhånd før du velger om du ønsker å benytte deg av det. 

Om Rocket Padel
Rocket Padel er en virksomhet som driver med salg av racketer og tilbehør til Padel sporten. Selskapet har både en nettbutikk og to fysiske butikker i Oslo området. En på Økern, og en på PadelCity på Tjuvholmen. Virksomhetens visjon er å kunne tilby de beste padelproduktene på markedet og å gjøre det enkelt for forbrukeren å velge den beste racketen for dem. Rocket Padel Norge er et søsterselskap av det svenske Rocket Padel AB som har sitt hovedsete i Stockholm. 

Produkter og tjenester av Rocket Padel
Sortimentet til Rocket Padel består hovedsakelig av racketer, baller og annet tilbehør til padel sporten. Padel er en racketsport som kan minne om squash og tennis. Poengsystemet er svært likt tennis, mens banens utforming og størrelse er mer lik squash. I tillegg til tilbehørsprodukter som grip-spray består sortimentet også av varer som T-skjorter, shortser, bagger, sokker, svettebånd og mer fra kjente merkevarer som blant annet Adidas og Nike. På nettsiden kan du også finne en detaljert guide som kan hjelpe deg med å velge den beste racketen for deg. Når du handler hos Rocket Padel kan du forvente en leveringstid på 1-4 virkedager, og du får også gratis levering på alle ordrer som er på, eller over, 295kr. Dersom bestillingen din er under dette beløpet vil det komme et frakttillegg på 99kr. De tilbyr 30 dager åpent kjøp på alle produktene deres, noe som vil si at du står fritt til å returnere varer i denne perioden så lenge produktet fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Dersom du skulle finne et identisk produkt til en lavere pris i en annen butikk er Rocket Padel villig til å matche prisen gjennom sin prisgaranti. Nettbutikken tilbyr de vanligste betalingsalternativene som VISA og Mastercard, men også Klarna som igjen legger til rette for delbetaling og faktura. På nettsiden finner du en side som kalles Magazine der de publiserer artikler angående Padel sporten, produkter og tips. For å finne de beste tilbudene og kampanjene kan du gå til Outlet siden deres, men det kan også være lurt å se etter en eventuell rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om Rocket Padel
Har du kjennskap til Rocket Padel? Har du en mening eller erfaring om noen av produktene deres? Vi vil gjerne dele din tilbakemelding med andre for å fortsette å gjøre det enklere for alle våre lesere å finne frem til de aller beste og tryggeste nettbutikkene. Legg gjerne igjen en kundeanmeldelse der du forteller litt om din opplevelse med dette og andre selskap på nett.