Revir

Alle kundeanmeldelser

Revir

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

J
Jan
Kjempebra service, hyggelig betjening som byr på kaffe og ikke minst flotte produkter!Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Sven Saw

  Kjempebra service, hyggelig betjening som byr på kaffe og ikke minst flotte produkter!


Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Revir

Det å være ute i naturen, ute i den frie luften er noe vi nordmenn er kjent for. Derfor ser man så mange forskjellige butikker som selger produkter for å gjøre en slik opplevelse så god som mulig. Butikker eid av nordmenn selv, eller utenlandske entreprenører som ser et stort marked. Av det får vi butikker som Revir, som i sterk konkurranse har klart å gjøre seg selv til en av de beste på markedet. Det høres vel ganske interessant ut? Om du synes det bør du lese videre for å få all informasjonen du behøver om Revir, spesielt om du ikke har hørt om den tidligere. Da kan det jo hende at vår review hjelper deg med å finne akkurat det du trenger. Vi får jo håpe!

Informasjon om Revir
Dette er en av de butikkene som er norske, og det er noe mange setter pris på. De har sitt kontor i Oslo, tydeligvis like bak Kate Moss skulpturen i byen. Det betyr at det er ganske lokalt og at du kan besøke butikken fysisk om du ønsker det. Men det er jo som oftest på nettet at folk vil gjøre sine handler, noe som er ganske forståelig. og gjør du det hos Revir, og bestiller varer for over 1500 kroner så får du gratis frakt også. Det virker kanskje som en litt høy grense, men med tanke på produktene de selger og kvaliteten så er det noe som kommer fort. Det som er bra med Revir er at det er drevet av folk som selv er entusiaster og som virkelig liker det de driver med. Det betyr at du som kunde får en enda bedre service enn du ville vanligvis fått da folkene som jobber der vet hva de faktisk snakker om! Noe som er ganske greit egentlig!

Hva du kan kjøpe
Dette er også et annet positivt aspekt med butikken, i at de selger veldig mye ulikt i svært mange kategorier. Behovet ditt blir dekket, uansett hva du er ute etter. Med store generelle kategorier som Klær og Utstyr så finner man veldig mye i dem når man trykker på dem. Man finner produkter både for vinter og sommer, om man vil være mer aktiv i turen, eller om man skal bare ut på telt. De har også en egen snowboard kategori, og det er generelt mye annet godt å finne der. Trenger du utstyr til turkjøkkenet finnes ogsgå det tilgjengelig. Mangler du plagg før du skal ut så kan du bestille alt du trenger hos Revir. Det er i det hele tatt mye å finne, og det er tydelig at de har gjort en grundig jobb i å ordne sortimentet på best mulig måte. Uavhengig av hva slags behov du har så kommer du sannynligvis til å finne det du trenger, så gi dem en sjanse!

Om du har allerede gjort det og har ting du vil fortelle oss om så vil vi mer enn gjerne vite om dem. Så skriv til oss og fortell!


Hva du trenger på turen