NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Revir

  Det å være ute i naturen, ute i den frie luften er noe vi nordmenn er kjent for. Derfor ser man så mange forskjellige butikker som selger produkter for å gjøre en slik opplevelse så god som mulig. Butikker eid av nordmenn selv, eller utenlandske entreprenører som ser et stort marked. Av det får vi butikker som Revir, som i sterk konkurranse har klart å gjøre seg selv til en av de beste på markedet. Det høres vel ganske interessant ut? Om du synes det bør du lese videre for å få all informasjonen du behøver om Revir, spesielt om du ikke har hørt om den tidligere. Da kan det jo hende at vår review hjelper deg med å finne akkurat det du trenger. Vi får jo håpe!

  Informasjon om Revir

  Dette er en av de butikkene som er norske, og det er noe mange setter pris på. De har sitt kontor i Oslo, tydeligvis like bak Kate Moss skulpturen i byen. Det betyr at det er ganske lokalt og at du kan besøke butikken fysisk om du ønsker det. Men det er jo som oftest på nettet at folk vil gjøre sine handler, noe som er ganske forståelig. og gjør du det hos Revir, og bestiller varer for over 1500 kroner så får du gratis frakt også. Det virker kanskje som en litt høy grense, men med tanke på produktene de selger og kvaliteten så er det noe som kommer fort. Det som er bra med Revir er at det er drevet av folk som selv er entusiaster og som virkelig liker det de driver med. Det betyr at du som kunde får en enda bedre service enn du ville vanligvis fått da folkene som jobber der vet hva de faktisk snakker om! Noe som er ganske greit egentlig!

  Mine favoritt nettbutikker l Pluss rabattkode

  Hva du kan kjøpe

  Dette er også et annet positivt aspekt med butikken, i at de selger veldig mye ulikt i svært mange kategorier. Behovet ditt blir dekket, uansett hva du er ute etter. Med store generelle kategorier som Klær og Utstyr så finner man veldig mye i dem når man trykker på dem. Man finner produkter både for vinter og sommer, om man vil være mer aktiv i turen, eller om man skal bare ut på telt. De har også en egen snowboard kategori, og det er generelt mye annet godt å finne der. Trenger du utstyr til turkjøkkenet finnes ogsgå det tilgjengelig. Mangler du plagg før du skal ut så kan du bestille alt du trenger hos Revir. Det er i det hele tatt mye å finne, og det er tydelig at de har gjort en grundig jobb i å ordne sortimentet på best mulig måte. Uavhengig av hva slags behov du har så kommer du sannynligvis til å finne det du trenger, så gi dem en sjanse!

  Om du har allerede gjort det og har ting du vil fortelle oss om så vil vi mer enn gjerne vite om dem. Så skriv til oss og fortell!


  Hva du trenger på turen

  Revir
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Revir

  Din rangering

  FAQ

  Er Revir et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Revir. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Revir?

  Revir opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Revir . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!