NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Resident Jewelry

  Vi alle ønsker å få noe fint som gave, og for mange så er smykker noe av det beste som finnes. Visse smykker kan være ganske billige, men fortsatt se veldig fine ut. Visse kan endog være falske, og dermed ulovlige, så det er noe man bør styre unna vil man si. Hva man synes er fint og hva man ønsker å kjøpe avhenger vel på to ting, ens egen smak og størrelsen på lommeboken. For vær du trygg, du kan kjøpe juveler til millioner av kroner om du har råd og villigheten til det. Det er ikke en prisklasse man kommer opp i hos Resident Jewelry dog, hvor du kan få fine armbånd til en rimelig pris. La oss se litt nærmere denne butikken.

  Om Resident Jewelry

  Historien bak Resident Jewelry er faktisk ganske interessant, da selskapet ble grunnlagt av en tjekkisk gullsmed som ble tvunget til rømme fra hans hjemland i 1969. Han dro videre til Nederland hvor han ble inspirert av Amsterdam og begynte å lage en ny linje med smykker som ikke koster altfor mye, men som samtidig har en viss følelse av luksus og eksklusivitet at du kommer til å vise frem det du har kjøpt til venner stolt som bare det. Og i stor grad så er det jo det smykker og slike ting handler om, at de gir deg en følelse av å eie noe ikke alle har og som kanskje ikke alle har muligheten til. Det er litt av den samme følelsen som mange har ved å kjøpe hos Christiania Glasmagasin i stedet for å kjøpe på Ikea.

  Produkter hos Resident Jewelry

  Det som er klart ganske fort når man besøker denne siden er at deres utvalg er begrenset, men ganske eksklusivt. Det de lager er armbånd kledd med smykker i 14 karat gull eller i rustfritt stål. Du kan selv gjette hvilken er den dyreste. Det er selve hengslet som er det dyrbare her, og når du ser på de så ser du at det er bilder på det, hvor de representerer ulike ting avhengig på hvilken du kjøper. Alle har sin egen historie og det er faktisk bare 8 forskjellige varianter hos Resident Jewelry som du kan kjøpe. De varierer i pris, og du kan bestille en som passer for ditt håndledd. Det er også viktig å påpeke at dette er produkter rettet mot menn, da størrelsene ikke passer for kvinner. Hvorfor de ikke også lager for kvinner, eller hvorfor de ikke har flere produkter kan en gjette på bare.

  Tilfredshet med Resident Jewelry
  Dette blir på en måte litt vanskelig å svare på, da de som handler hos Resident Jewelry vet hva de går til og hva de kjøper. Sannsynligvis har de også blitt anbefalt butikken av noen, og når man kjøper noe som dette vet man også at man kommer til å bli fornøyd.

  Men uavhengig av det så ønsker vi at dere som har kjøpt hos Resident Jewelry skriver til oss forteller om deres opplevelser. Vi venter!


  Hvordan lage smykker selv

  Resident Jewelry
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Resident Jewelry

  Din rangering

  FAQ

  Er Resident Jewelry et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Resident Jewelry. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Resident Jewelry?

  Resident Jewelry opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Reklamemateriell.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Resident Jewelry . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!