NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser PureYou

  Innimellom så trenger du bare å ha fokus på deg selv. Vi lever i en travel hverdag hvor alle er i kontakt med alle, og selv om du ikke er fysisk sammen med noen så har telefonene våre gjort det sånn at vi er bare et tastetrykk fra hverandre. Da er det greit å komme seg litt unna, og PureYou er en god nettbutikk til å starte den prosessen med. Dette er en nettbutikk som kan hjelpe deg med å føle deg bra, så er det ikke verdt i det minste en titt for å se om det er noe for deg?

  Om PureYou

  Dette er langt i fra den første nettbutikken som satser på velvære, men det er en av de første som så verdien av å satse på naturlige og økologiske skjønnhetsprodukter som beskytter kroppen samtidig som den blir pleiet. Selskapet ble startet av Lene Jahren som oppdaget alle de skadelige effektene skjønnhetsprodukter kunne ha på kroppen da hun var gravid. Alle stoffene som er i skjønnhetsprodukter får jo også barnet i seg, og et barn kan ha mellom 200 til 300 kjemikalier i seg, som ikke skal være der. Så hos PureYou får du produkter som er økologiske, naturlige og ikke testet på dyr. I tillegg er alle produkter lever av autentiske leverandører så det eneste du behøver å tenke på er hva du vil ha, og ikke produksjonsprosessen rundt.

  Produkter og utvalg hos PureYou

  Hos PureYou finner du produkter i kategoriene Wellness, Ansikt, Hår, Kropp og Sminke i tillegg til visse andre underkategorier. Det betyr at du får et fullt tilbud av ting som du vil ha fra noen av de mest kjente merkevarene i industrien. Uansett om du har fett hår, sensitiv hodebunn, om du behøver salve eller Gua Sha så har PureYou produktene for deg. Og mer til naturligvis. Som sagt, med så mange kjente merkevarer så er det ikke usannsynlig at du finner favorittproduktet hos PureYou. Nettbutikken har også en egen seksjon som hjelper deg med spesifikke problemer, som om du skulle ha akne for eksempel. Da finnes det en spesiell kategori hvor du kan shoppe som skal hjelpe deg med akkurat det problemet. Det er på alle mulige måter en nettbutikk som er laget og opprettholdt for å hjelpe deg med til å føle deg bedre og finne akkurat det rette produktet som hjelper deg med det.

  Service fra PureYou

  De lover en personlig service noe de blant annet viser ved at de kan hjelpe deg med spesialpakker for bestemte problem du måtte ha. Du har også en fri frakt på kjøp over 500 kroner, og med tanke på prisene i butikken så er det ikke mye du kommer til å kjøpe før du når den summen. Om du ønsker å føle deg litt vakrere, og ordne på visse ting så er det kanskje verdt å betale litt ekstra for?

  Vi vil dog høre fra dere som har brukt PureYou om deres erfaringer var gode og om dere vil kjøpe der igjen. Vi venter!


  Tips til julegave fra PureYou

  PureYou
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om PureYou

  Din rangering

  FAQ

  Er PureYou et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om PureYou. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr PureYou?

  PureYou opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Vitaminer og Kosttilskudd.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til PureYou . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!