NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser PriceElf

  Det er noe med de kinesiske nettbutikkene og det de tilbyr som er veldig fristende av en eller annen grunn. Det meste har å gjøre med pris sannsynligvis, da sammenlignet med her i Norge er det veldig billig der. Så er det også noe med utvalget de har, hvor du har muligheten til å finne produkter som ellers er veldig vanskelige å få tak i her til lands. Så den suksessen som slike butikker ser i dag kommer til å vedvare, og det er lite norske butikker kan gjøre. Men det er ikke negativt for deg som kunde, og konkurranse er bare fordelaktig faktisk. Har du handlet i butikker som PriceElf før? Om du har vet du hva vi prater om, og om du ikke kjenner til akkurat denne butikken så les gjerne videre for mer informasjon, og kanskje du blir fristet!

  Ting å vite om PriceElf

  Dette er en butikk med hovedkontor i Hong Kong, men som også har avdelinger i både Shanghai og Shenzen. Det er ganske typisk for slike butikker, i den grad man kan kalle dette for en butikk. Den er på mange måter en markedsplass hvor ulike selgere legger opp sine produkter, som du da kjøper fra. Så du finner noe du liker på PriceElfs side, de kjøper enten fra fabrikk eller andre butikker, til lavere pris, og du får da pakken hjem. Det er et smidig system, og for PriceElf er det jo utrolig mange fordeler i det. Men det er det også for deg som kunde, noe som er hovedpoenget her, for det er på den måten produktene du kjøper er billige, fordi man unngår en haug med mellomledd. I tillegg er det jo ikke sånn at Apple eller Samsung har satt logoen sin på produktet, noe som gjør at prisen ikke stiger bare av den grunn.

  "A Prince's Crowning" Priceelf Disstrack Part 2.

  Hva du kan kjøpe hos PriceElf

  Som forventet er jo selve utvalget hos PriceElf veldig godt og det er flere forskjellige kategorier man kan gjøre sin shopping i. Alt fra PC, skjønnhet, klær, produkter til hjemmet, teknologi, produkter til bil og mye mer. Det er et såpass variert utvalg, og på mange måter er det jo lett for dem å ha et sånt utvalg, med tanke på hvordan de opererer. Men igjen, det er til fordel for deg som kunde og du må ikke tro at bare fordi det er fra Kina eller Hong Kong at kvaliteten er noe dårligere. Det er tross alt de landene som lager alle favorittproduktene våre. Og som sagt, prisene er såpass lave at du er sannsynligvis villig til å betale det som kreves for frakt, noe som ikke kan komme som en overraskelse med tanke på at de blir sendt fra den andre siden av verden. Om ikke annet er det vel verdt å ta en titt og se hva PriceElf har å tilby!

  Om du er en av dem

  Har du allerede gjort det så skriv til oss og fortell oss mer om det. Vi vil høre alt du har å fortelle!


  En litt annerledes video!

  PriceElf
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om PriceElf

  Din rangering

  FAQ

  Er PriceElf et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om PriceElf. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr PriceElf?

  PriceElf opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til PriceElf . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!