NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Polarkrill

  God helse er alfa og omega for å leve et godt liv. Det er viden kjent at vi blir det vi spiser, men det er ikke alltid så enkelt i praksis å opprettholde et godt kosthold i en hektisk hverdag. Myndighetene anbefaler at en fjerdedel av maten vi spiser skal bestå av fett. Men mange har en tendens til å få i seg for mye mettet fett som det er mye av blant annet i meieri- og kjøttprodukter. Kostholdsanbefalingene går ut på å holde fettinntaket i balanse ved at vi får i oss nok umettet fett og mindre mettet fett. Våre viktigste kilder til umettet fett er fet fisk som laks og makrell, men å få i seg nok av disse kan være en utfordring. Heldigvis finnes det flere alternativer på markedet, og blant de mest kjente er omega-3 i form av kosttilskudd. Men hvilke varianter bør man velge? Utvalget er svært stort og kan være forvirrende, hvordan er kvaliteten? Fungerer det i det hele tatt? Polarkrill kan være løsningen for deg, ta en titt på anmeldelsene her for å lese andres meninger om dette produktet.

  Om Polarkrill
  Polarkrill er det første produktet som ble startet av det norske selskapet Vitamail AS, etablert i 2009. Selskapet har over 220.000 kunder i Norden og produserer flere ulike kosttilskudd, blant andre ChewBear, Prostacare, BeautyBeans og T8. Polarkrill er et kosttilskudd i form av kapsler med krill- og fiskeolje. Hver døgndose inneholder 670 mg omega-3 og 10 µg D-vitamin samt antioksidanten astaxanthin og produktet kan inntas av både barn og voksne. Dette dekker ditt daglige behov for omega-3 og D-vitamin. Gravide bør dog unngå produktet siden det inneholder skalldyr, det samme gjelder skalldyrallergikere. Fordeler med produktet er at det er enkelt å svelge kapslene og du slipper både vond ettersmak og sure oppstøt. Polarkrill er trygt å bruke da det tilfredsstiller kvalitetskravet til GMP (Good Manufacturing Practice) som er et internasjonalt organ for verifisering av farmasøytiske produkter.

  Produkter og tjenester
  Polarkrill sendes i posten annenhver måned for at kapslene ikke skal bli gamle og harskne. De sender alltid produktet direkte til deg fra lageret sitt for at det ikke skal ta unødvendig lang tid ved å gå gjennom andre mellomledd. Abonnementet er løpende og det er ingen bindingstid, du kan når som helst endre abonnementet for eksempel ved å utsette forsendelser, sette abonnementet på pause eller avslutte det. Du kan kontakte Polarkrill direkte ved å sende en epost til denne adressen dersom du trenger hjelp med noe av dette.

  Ris og ros samt nyttige tips om Polarkrill
  Har du prøvd Polarkrill? Da vil vi gjerne høre din mening om dette produktet. Var det enkelt å bli abonnent? Hvordan er kvaliteten på produktet og var det intakt da du mottok det i posten? Kom det fram i riktig tid? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Del din erfaring om Polarkrill for å hjelpe andre potensielle kunder.

  Hva synes andre kunder om Polarkrill? Les anmeldelsene om Polarkrill her for å se om dette produktet passer for deg.

  Step by step - Polarkrill

  Polarkrill
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Polarkrill

  Din rangering

  FAQ

  Er Polarkrill et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Polarkrill. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Polarkrill?

  Polarkrill opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Polarkrill . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!