NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Picture It

  Det å ta vare på familiebilder og minner generelt er noe av det mest verdifulle en kan gjøre i ens liv. Det er vel noe en lærer i større grad jo eldre man blir, og da er det jo greit å ha en butikk som kan hjelpe deg med det, som selger ting som gjør lagringen av bildene dine enkel og elegant så du kan stille det ut når du vil. Pictureit er en slik butikk, og når du besøker den så kommer du til å se en butikk som kan hjelpe deg med alle dine ulike behov som du måtte ha.

  Om Picture It

  Det er ingen tvil om at fotografiet har kommet veldig langt siden det første bildet ble tatt i 1826 i Frankrike, det er jo nok å bare se hvordan bildene blir på den nye iPhonen for å få bevis på det. Det gjør at man ønsker å lage spesielle steder for bildene som man har tatt og Picture It er et godt sted å starte. Dette er en norsk bedrift startet i Kristiansand med et hovedfokus på postere, overraskende nok med tanke på navnet til selskapet. I begynnelsen lagde de postere med ulike ord og uttrykk som har inspirasjon fra hele landet. Alt som blir laget hos Picture It blir laget i Kristiansand, og med tanke på at selskapet ble etablert i 2015 så er det tydelig at de har gjort stor suksess med sin forretningsmodell.

  Hva du kan kjøpe på Picture It

  Det er faktisk et veldig stort og variert utvalg hos Picture It, men den gjennomgående følelsen er at dette er en gavebutikk. Altså en butikk du bruker når du vil kjøpe noe fint og litt personlig til noen du er glad i. Du kan kjøpe bøker som de kan sette sine bilder i, eller så kan du kjøpe personlige postere, eller kanskje til og med smykker. Som nevnt tidligere så er ikke dette en butikk som på en måte korrelerer med sitt eget navn. Men det er jo greit, om du vil ha en fin ramme til et spesielt bilde du har så er dette virkelig stedet å besøke og om du ønsker å gå bort i fra den vanlige dyre gaven, og i stedet gi noe personlig så bør du sjekke ut Picture It. I tillegg så får du en haug med julegavetips slik at du kan få litt inspirasjon og finne noe som kanskje man ikke hadde tenkt på ellers.

  Fornøydhet med Picture It

  Det er viktig med slike butikker som ønsker å være personlige og gi inspirerende beskjeder at de faktisk treffer på det de prøver på. Og på mange måter så vet man jo om det før man kjøper fra de, men vi ønsker også å høre fra dere som har gjort det, og vite hvordan de som har fått gaven har reagert.

  Er det verdt å kjøpe hos Picture It? Er produktene av god nok kvalitet og er det noe du ville gjort igjen?


  Julekalender fra Picture It

  Picture It
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Picture It

  Din rangering

  FAQ

  Er Picture It et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Picture It. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Picture It?

  Picture It opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Gavebutikker, Foto og Utskrift.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Picture It . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!