Picture It

Alle kundeanmeldelser

Picture It

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

Picture It

Det å ta vare på familiebilder og minner generelt er noe av det mest verdifulle en kan gjøre i ens liv. Det er vel noe en lærer i større grad jo eldre man blir, og da er det jo greit å ha en butikk som kan hjelpe deg med det, som selger ting som gjør lagringen av bildene dine enkel og elegant så du kan stille det ut når du vil. Pictureit er en slik butikk, og når du besøker den så kommer du til å se en butikk som kan hjelpe deg med alle dine ulike behov som du måtte ha. 

Om Picture It
Det er ingen tvil om at fotografiet har kommet veldig langt siden det første bildet ble tatt i 1826 i Frankrike, det er jo nok å bare se hvordan bildene blir på den nye iPhonen for å få bevis på det. Det gjør at man ønsker å lage spesielle steder for bildene som man har tatt og Picture It er et godt sted å starte. Dette er en norsk bedrift startet i Kristiansand med et hovedfokus på postere, overraskende nok med tanke på navnet til selskapet. I begynnelsen lagde de postere med ulike ord og uttrykk som har inspirasjon fra hele landet. Alt som blir laget hos Picture It blir laget i Kristiansand, og med tanke på at selskapet ble etablert i 2015 så er det tydelig at de har gjort stor suksess med sin forretningsmodell. 

Hva du kan kjøpe på Picture It
Det er faktisk et veldig stort og variert utvalg hos Picture It, men den gjennomgående følelsen er at dette er en gavebutikk. Altså en butikk du bruker når du vil kjøpe noe fint og litt personlig til noen du er glad i. Du kan kjøpe bøker som de kan sette sine bilder i, eller så kan du kjøpe personlige postere, eller kanskje til og med smykker. Som nevnt tidligere så er ikke dette en butikk som på en måte korrelerer med sitt eget navn. Men det er jo greit, om du vil ha en fin ramme til et spesielt bilde du har så er dette virkelig stedet å besøke og om du ønsker å gå bort i fra den vanlige dyre gaven, og i stedet gi noe personlig så bør du sjekke ut Picture It. I tillegg så får du en haug med julegavetips slik at du kan få litt inspirasjon og finne noe som kanskje man ikke hadde tenkt på ellers.

Fornøydhet med Picture It
Det er viktig med slike butikker som ønsker å være personlige og gi inspirerende beskjeder at de faktisk treffer på det de prøver på. Og på mange måter så vet man jo om det før man kjøper fra de, men vi ønsker også å høre fra dere som har gjort det, og vite hvordan de som har fått gaven har reagert.

Er det verdt å kjøpe hos Picture It? Er produktene av god nok kvalitet og er det noe du ville gjort igjen?


Julekalender fra Picture It