NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Peggybuy

  Hobbyer, håndverk og håndarbeide har fått et ganske stort oppsving i popularitet. En kreativ hobby kan faktisk være godt for hjernen. Peggybuy er en nettbutikk som går inn for å tilby alt det måtte være, uansett smak og behag. Før kunne det være vanskelig å finne riktig utstyr til hobbyene sine, man måtte kanskje dra fra butikk til butikk i flere timer. Nå er det mye enklere, takket være alle nettbutikkene som du kan lese Kundeanmeldelse om her. Om du har en spesiell hobby, eller ser etter noe spesielt er det uvurderlig å kunne dra nytte av andres erfaringer. Du får på forhånd vite om kundeservicen er bra, om et selskap har rask levering og kanskje hvordan man går fram dersom man må returnere en vare. Ekstra genialt blir det når du finner mange selskaper (slik som Peggybuy) som selger hobbyartikler på et sted.

  Om Peggybuy

  Har du en familie som totalt sett har mange ulike hobbyer? Da er det brilliant om du kan finne en nettbutikk som har noe for alle i familien. Driverne bak Peggybuy er mennesker med ulike interesser, erfaringer og jobber. De består av alt fra ingeniører til designere og artister. Sammen skaper de produkter som blir til Gjør Det Selv prosjekter hjemme i de tusen hjem. De ønsker å gi et tilbud til hobbyinteresserte uten at de må tømme lommebøkene sine. En annen viktig faktor for selskapet er kundetilfredshet. Grunnleggeren bak Peggybuy var selv mor, og visjonen hennes var å øke kreativiteten hos barn.

  Produkter og tjenester hos Peggybuy

  Peggybuy spesialiserer seg på ulike Gjør Det Selv "pakker" eller "kits". Disse pakkene kan inneholde alt fra diamantmaling, 5D kunstverk og puslespill til skreddersydde produkter helt etter dine ønsker. Peggybuy tilbyr også ekstra fordeler og rabatter for kunder som ønsker å markedsføre Peggybuy på sosiale plattformer. For hvert klikk som fører til salg får markedsføreren 10 % kommisjon av salget. I tillegg kan man opparbeide seg månedlige cash bonuser. Når det kommer til selve shoppingen sier Peggybuy at de benytter nyeste teknologi for å garantere deg en hyggelig opplevelse. Ordrebehandlingen hos Peggybuy tar vanligvis 1 til 2 dager, men det kan ta lengre tid ved økt bestillingsvolum. Leveringstiden varierer alt etter hvor kjøperen bor og lokale leveringsmåter, men normal leveringstid ligger mellom 15 og 30 dager. Betingelsene for retur er litt annerledes enn vi er vant til i Norge. Dersom varen din ankommer i skadet tilstand dekker Peggybuy frakt og leveringskostnader i forbindelse med retur, dersom du returner varen innen 3 dager etter levering. Dersom du går over fristen, står du selv ansvarlig for å dekke fraktkostnadene. Peggybuy bruker hovedsakelig Pay Pal som betalingsmetode. Gjennom Pay Pal kan du bruke både MasterCard, Visa, American Express, Discover og vanlig bankoverføring. Vær forøvrig obs på at bestillingen din sendes automatisk til den adressen du har registrert på din Pay Pal konto.

  Erfaring & Tilbakemelding for Peggybuy

  Har du handlet hos Peggybuy, eller har erfaring med selskapet så ønsker vi gjerne å høre fra deg. Skriv din anmeldelse her, så andre hobbyentusiaster kan foreta et veloverveid valg med førstekunnskap om selskapet.

  Peggybuy
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Peggybuy

  Din rangering

  FAQ

  Er Peggybuy et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Peggybuy. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Peggybuy?

  Peggybuy opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Peggybuy . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!