Outdoor Element

Alle kundeanmeldelser

Outdoor Element

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 Anmeldelser

Fotball er i vinden som aldri før. I dag er det flere spillere enn noen gang, både gutter og jenter. Og da tenker vi ikke bare på...

Outdoor Element

Det å nyte friluftslivet er et av de mest fantastiske måtene å nyte fritiden sin på. Fra å sove under nattehimmelen eller å nyte solnedgangen fra et helt unikt sted, til gåturer i vakker natur eller fisking i en ny elv eller strøm. Naturen har så mye å by på! Følelsen man får fra å sove under nattehimmelen og steke en fisk som var fanget fem minutter siden, er helt ubeskrivelig og utrolig friende. Bor man i Norge har man en av verdens vakreste villmark rett utenfor døren, som gjør at nordmenn er overrepresentert når det gjelder å ha en frilufts hobby samt kunnskap og erfaring om friluftsliv og villmark. Er man ny til friluftslivet er det derimot en del ting man må skaffe seg. Det kan være vanskelig å finne ut akkurat hva man trenger, å finne ut hva som er av best kvalitet, eller rett og slett få tak i alle de tingene man trenger. Outdoor Element er en leverandør grunnleggende frilufts-nødvendigheter. Les videre nedenfor om du vil vite mer. 

Om Outdoor Element
Outdoor Element er leverandør av frulufts ustyr og verktøy, og var opprettet av blant annet Mike Mojica. Selskapet har som mål å hjelpe andre å være forberedt på det uventede når de er ute på tur, fjellturer og overnatting i villmarken. 

Produkter og Tjenester hos Outdoor Element
Outdoor Element er leverandør av en rekke grunnleggende og viktige verktøy til en tur i villmarken. De har et utvalg av multiverktøy karabinkroker, armbånd og ledninger, kniver, turkjøkken, grunderstøtte, titanium varer og tilbehør. Multiverktøy har de diverse karabiner, vombat fløyte, brannstarter sett, og mer. Armbåndene skal hjelpe med overlevelse der man trenger en brannstarter eller tau. Av kniver har de et utvalg av overlevelses- og jakt-kniver, inkludert erstatningsblad. I grunderstøtte kategorien finner man spork, camping lykter, Quick starter - brennselceller, brannstarter sett, mini-verktøy kort, og et par typer lokke-kort til fiske. Av kjøkkenutstyr har de en titanium kjele, vindtett bærbar peis, titanium alcohol brenner, tallerkner og mer. Alt i alt ser de ut til å selge et utvalg av det grunnleggende man kunne trenger for villmarkslivet, men slettes ikke alt. De har relativt rimelige priser på alle varer.

Outdoor Element gir relativt lite informasjon om leveringskostnader og påstår at de tilbyr gratis levering ved bestillinger over en spesifisert sum, men spesifiserer ikke summen. De tilbyr også internasjonal levering, men de har ikke mer informasjon om dette, og heller ikke om leveringstid. Outdoor Element sier ingenting om aksepterte betalingsmetoder på sin nettside. 

Komplimenter, Klager og Tips til Outdoor Element
Er du glad i frluluftslivet? Om du er på utkikk etter utstyr eller interessert i å finne nye verktøy, eller sjekke at du har alt til turen, så har Outdoor Element kanskje det du ser etter. Har du allerede erfaring med selskapet setter vi stor pris på en liten tilbakemelding. Hos oss kan du skrive en kundeanmeldelse om din opplevelse av varenes kvalitet, priser, selskapets utvalg, eller kundeservice. En kort kommentar kan gjøre en enorm forskjell for andre som aldri har brukt selskapet tidligere.