Nutrilashes

Alle kundeanmeldelser

Nutrilashes

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub

InkClub

1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard

Stayhard

1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff

Coolstuff

1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex

Lindex

1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Nutrilashes

Hvem vil ikke ha lange og tykke vipper?  Vi ser alltid kjendiser og vakre modeller med fantastisk lange og fine vipper, og tykke bryn som gir dem en ungdommelig glød. Med så mange forskjellige behandlinger på markedet er det ikke godt å vite hva som gir det beste resultatet, eller hvordan man får det meste for pengene. Det er slitsomt å bruke falske vipper og måtte tegne på seg tykke bryn hver morgen før man går ut. Vippeforlengelser har blitt veldig populært i dag da de varer en lang stund uten at man slipper alt styret med å sminke hele ansiktet og lime på seg falske vipper. Men vippeforlengelser kan være irriterende og ukomfortable. I tillegg er det kjedelig når man begynner å miste vippene sine før man til slutt må inn til ny behandling. Det kjekke med vippeserum (om det fungerer!) er at man slipper alt dette maset, og har permanent fine vipper og bryn. Selskapet Nutrilashes er et selskap som tilbyr naturlig lange vipper og bryn. Finn ut mer om selskapet her og les erfaring fra tidligere kunder. 

Om Nutrilashes
Nutrilashes er et nettbasert selskap som har fokus på å levere hårvekst for vipper og bryn med deres Nutrilash serum. Det finnes ingen informasjon på deres nettside om hvem som etablerte eller for øyeblikket eier selskapet. Selskapet har tidligere samarbeidet med Isabel Raad. 

Produkter og Tjenester hos Nutrilashes
Selskapet garanterer resultater innen 8 uker. De tilbyr en rekke forskjellige Nutrilashes serumer som selskapet påstår å promoterer vipper å bli lange og bryn å bli tykkere. Ingrediensene er helt naturlige og veganske. Hovedingredienser inkluderer Ricinus Communis Seed oil, Swertia Chirata og Panax Ginseng root. De råder sine kunder til å bruke deres serum hver dag for å oppnå resultatene de ønsker. I tillegg råder de kunder til å bruke de to til tre ganger i uken for å vedlikeholde resultatet, og pleie og beskytte vipper og bryn. For å oppnå best resultat må kunder fjerne eventuell sminke på hud, vipper og bryn, men ikke med oljebaserte produkter siden de kan hindre serumet for å synke inn, og kan begrense effekten. De vanlige betalingsmetodene bruker av selskapet. Nettsiden er enkel i bruk. 

Komplimenter, Klager og Tips til Nutrilashes
Hvem vil vel ikke ha naturlige lange vipper og tykke bryn? Det er ett av de enkleste måtene å forbedre utseende på. Men med så mange selskaper som lager serumer eller tabletter som påstår å hjelpe hårvekst, er det lett å bli forvirret. I tillegg er det vanskeligere enn noen gang å vite om et selskap er pålitelig. Ja, man har gjerne sett en rekke reklamer, men er det selskapet påstår sant? Leverer de lange vipper og tykke bryn til kunder eller er det bare vanlig olje som ikke gir resultater? Er Nutrilashes verdt pengene? Fikk du gode resultater? Hvordan sammenlignes vippe-serum til andre lignende produkter? Hva var din opplevelse? Kundeanmeldelser er en helt fantastisk måte å gjøre slutt på forvirring og manglende informasjon. Skriv en kort tilbakemelding her, slik at du kan gi råd til andre som tenker på å bestille serum fra Nutrilashes.