Norvital Provexin

Alle kundeanmeldelser

Norvital Provexin

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Norvital Provexin

Man må lide for skjønnheten, er det et ordtak som sier. Men det behøver nødvendigvis ikke være sannhet i det uttrykket. I dag finnes det mange gode skjønnhetsprodukter på markedet som ikke medfører noen lidelse. Og skjønnhet er ikke forbeholdt kvinner. Menn har kommet mer og mer på banen når det kommer til å pleie seg selv og bruke skjønnhetsprodukter. På siden vår kan du finne brukeranmeldelser fra nettbutikker som tilbyr produkter ment for menns skjønnhetspleie. Menn har som regel andre ting de ser etter når det kommer til å pleie seg selv. Der kvinner barberer leggene, er menn mer opptatte av å barbere og eventuelt frisere skjegget. Desverre er det ikke alle menn som har gleden av å plages med for mye hår eller skjegg. For noen er det helt motsatt. Det er mangel på hår som de ønsker å gjøre noe med. 

 

Hva er Norvital Provexin?
Provexin A100F er et middel som har dokumentert effekt på hårtap som er arvelig betegnet. Når det kommer til menn så skyldes 95 % av alt hårtap arv. Hos Norvital Provexin kan du motta Provexin med jevne mellomrom i posten, slik at du alltid har nok av produktet og slipper å tenke på å bestille i tide før du går fri. Det er hverken bindingstid eller oppsigelsestid, og du mottar ny forsendelse hver fjerde uke. 

 

Studien
Studien som dokumenterte at Provexin A100F er effektiv mot arvelig hårtap (også kalt androgen alopeci) ble først gjennomført i Sverige, ved Sahlgrenska universitetssykehus i Gøteborg. Studien gikk ut på at man avgrenset et område på hodet der man telte opp antall hårstrå før og etter behandlingen med Provexin. Halvparten av de som ble testet hadde mer enn 50 % økning av hårvekst etterpå og 1/3 av forsøkspersonene hadde en økning på mer enn 100 % hårvekst. 

De aller fleste opplevde en økning i hårveksten etter to- tre måneder, men noen opplevde positiv effekt allerede etter noen uker. 

I tillegg til denne studien har det også blitt gjort tester på produktet i i Berlin. Testen viste at det var en tydelig økning i hårvekst etter behandling i fire uker. Personer som hadde opplevd hårtap i mindre enn 5 år hadde best utbytte av behandlingen. Dette viser at det er viktig å komme i gang med behandlingen så tidlig som mulig. 

 

Bestilling
Når du bestiller din første forsendelse, får du prisen oppgitt inkludert frakt. Denne pakken inneholder nok til behandling i fire uker. Den første pakken er noe billigere enn hva de neste er. Du har 14 dagers full returrett og det er ingen bindingstid eller oppsigelsestid. Dersom du ikke sier opp abonnementet, vil du få en ny forsendelse hver fjerde uke. Du kan betale med faktura og din første forsendelse skal være hos deg i løpet av to uker. Alle forsendelser kommer med en faktura. Du har vanligvis omtrent 16 dagers frist til å betale. Porto og ekspedisjonsgebyr kommer i tillegg. 

 

Erfaring og Tilbakemelding
Har du forsøkt behandling med Provexin? Skriv gjerne en kundeanmeldelse her og del dine opplevelser med andre som opplever hårtap.