NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Norskhjem

  Netthandel er stort for tiden, så stort at det er nesten slik at uansett hva du starter og selger, så kommer du til å ha suksess. Med tanke på at "hele" verden er online så er kanskje ikke det så rart, da det alltid vil finnes folk som kjøper det du selger. NorskHjem er en slik butikk som egentlig ikke spesialiserer i noe, men bare selger ting. Det er en butikk som har alt mulig i sitt sortiment, men ingenting på lager. Kanskje det er smart, fordi det kutter ned kraftig på kostnadene, og det eneste man egentlig trenger er kontrakter med leverandører. Det kan jo også ha ulempen at man har forsinkelser som er utenfor NorskHjems kontroll, og som deres kunder kanskje ikke vil akseptere. Så la oss ta en titt på NorskHjem, hvordan de drifter, og de potensielle fordelene for deg som kunde.

  Informasjon om NorskHjem

  NorskHjem er en del av One Point AS, som er en norsk bedrift som driver med e-handel. Det er generelt lite informasjon å få ellers om denne siden utenom det faktum at NorskHjem ikke disponerer et lager. De bestiller altså varene direkte fra leverandørene, og til ditt hjem, og du slipper å betale alle ekstrakostnader som kommer med å ha noe materielt og fysisk som en butikk eller lagringsplass. Det er på mange måter en smart ide, dog er det vanskelig å vite hva som hindrer en kunde å gå direkte til produsenten, og kutte NorskHjem vekk totalt. Det er en annen diskusjon, men en reell fare. Samtidig innebærer det også at de kan fokusere på kunden og ditt behov i større grad, da de faktisk ikke har andre prioritereinger eller kostnader. Hvorvidt det er noe som er vellykket får man vente og se på, men det er ingen tvil om at flere butikker kommer til å gjøre det samme i fremtiden.

  Hva du kan kjøpe hos NorskHjem

  De har endel ulike kategorier de selger i, som blant annet hus og bygg, hage og utemiljø, fritid, og varme og ventilasjon. De gjør det til en butikk hvor mange kommer til å finne det de er ute etter. Så hjelper det at de har kontrakter med noen av de mest kjente varemerkene i bransjene de selger i, som Black & Decker blant andre. Det er rett og slett en god butikk for alle dine behov i hjemmet, og prisene sammenlignet med andre sider er fordelaktige for deg som kunde. Så da spørs det om du ikke bør gi NorskHjem en sjanse, det er jo tross alt en norsk nettbutikk, og de må vi støtte så mye som mulig.

  Erfaringer med NorskHjem

  Med NorskHjem så er vi veldig interesserte i hva deres kunder har å si, det inkluderer pris, ventetid på produkt og hvordan hele prosessen var. Vi ønsker at dere inkluderer så mye detaljer som mulig, så andre som vurderer å kjøpe på NorskHjem vet mer. Det hjelper alle sammen, og gir et godt inntrykk av en butikk med uvanlig strategi!


  Løvblåser fra Black & Decker hos NorskHjem

  Norskhjem
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Norskhjem

  Din rangering

  FAQ

  Er Norskhjem et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Norskhjem. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Norskhjem?

  Norskhjem opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell, Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Norskhjem . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!