NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Nordic Print

  Har du lyst til å gjøre eiendelene dine unike, slik at de bærer bare ditt preg? En mulig måte å gjøre det på, er ved å bestille navnelapper som du kan klistre både på klær og på gjenstander. Du kan bestille navnelapper på Nordic print.no. Det er en tjeneste som ikke er så populær og det kan være vanskelig å finne en god leverandør. Ute på markedet er det ikke så mange butikker som tilbyr dette. Så hvordan kan du vite om du kan stole på Nordic print.no sine produkter når det mangler konkurrerende leverandører, der du kan sammenlikne priser og tjenester. Du kan få bedre innsikt i produktene og kvaliteten deres ved å lese andre kunders reviews på Nordic print.no sin hjemmeside. Så får du et bilde av hva andre kunder synes om butikken og da kan du også bestemme deg for å handle hos dem.

  Hva er Nordic Print.no?

  Nordic Print.no er en nettbutikk der du kan bestille navnelapper til ulike gjenstander. Butikken sender ut i hele Norge og den har hovedkontoret sitt i Trongheim. Det beste er at du lager designen selv ved å velge fargen, formen, symbolene, bildene og skrifttypen selv. Du kan så klistre lappene på både klær og dine eiendeler. Lappene passer godt til barnet ditt, f.eks. hvis du er redd for at det skal tape eiendelene sine i barnehagen, eller til og med til deg. Du kan bestille navnelapper til gjestene på en fest eller til elevene i klassen din. Nordi Print.no garanterer kvaliteten på sine produkter ved å love 100% fornøydgaranti. Den går ut på at man kan kreve pengene tilbake hvis man ikke liker en viss vare.

  Nordic print: Styrkelapper ...slik gjør vi det...

  Produkter og services i Nordic Print.no

  Nordic Print.no byr på et stort sortiment av ulike navnelapper. Du finner alt fra navnelapper, minilapper, strykelapper, temalapper og Superhero-lapper. De er organisert i ulike kategorier som gjør sida oversiktlig. En perfekt produkt for deg som har barn, er MY ID. Det er et armbånd som du lager selv på hjemmesida. Der skriver du ditt eget telefonnummer og du oppfordrer til folk å ringe deg dersom barnet ditt skulle forsvinne.

  Når du har lagt designen og sluttført bestillingen, tar det en virkedag til man behandler bestillingen din. Den sendes som regel samme eller senest neste virkedag. Leveranskostnaden er inkludert i prisen. Det samme er merverdiavgift. Skulle det vise seg at du ikke liker lappene, kan du returnere dem innen 14 dager etter at du har mottatt bestillingen. Og hvis det fins noe du lurer på, kan du gjerne kontakte Nordic Print.no sin kundeservice via epost eller telefon.

  Klager, hyllester og tips

  Hvis du har laget lapper eller klistremerker på Nordic Print.no sin hjemmeside, kan du gjerne dele erfaringen din ved å skrive en anmeldelse på deres nettside. Slik hjelper du andre potensielle kunder med nyttig informasjon rett fra kilden, deg - den fornøyde eller misfornøyde kunden. Du kan dele både positiv og negativ erfaring. Alt kommer til nytte. Fortell gjerne om leveranstida, kvaliteten på lappene og om de klistres lett og godt til ulike materialer.

  Nordic Print
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Nordic Print

  Din rangering

  FAQ

  Er Nordic Print et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Nordic Print. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Nordic Print?

  Nordic Print opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Nordic Print . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!