NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser NN07

  Klær er noe vi aldri kan få nok av, og spesielt ikke moteklær, da det gir en slags eksklusiv følelse de fleste av oss higer etter. Et problem er at gode merker finnes overalt, og det handler om å finne et merke som passer deg, din stil og din lommebok, fordi moteklær kan ofte ha en høy pris. Hvorvidt det er et hinder for deg eller ei avhenger av din personlige situasjon, men husk, det er en grunn til at dyre klær er dyre, og det er ikke kun på grunn av navnet de bærer. NN07 er et slikt merke, og det har en helt særegen stil, som kanskje passer bare visse typer av mennesker. Men det er det ingenting galt med, og om du liker den typen klær så kan dette være midt i blinken for deg. Så ta deg et par minutter og les videre!

  Om NN07

  Dette er et dansk merke, og våre danske naboer har en mye større og dypere tradisjon i dette enn det vi i Norge har. Hva årsaken bak det er kan man bare spekulere i, kanskje det har noe med en større nærhet til Europa, eller bare en annen type kultur. Men det er noe en legger merke til, og her har de klær for bare menn. Det i seg selv er heller uvanlig, da kvinner generelt pleier å være en demografi som blir målrettet ofte. Kanskje det er noe av sjarmen med NN07, at de har fokusert kun på menn, og på den måten kjøper du i en butikk som har et ønske om å tjene markedet de selger i. Noe som bare er bra for deres kunder, etter vår mening.

  Hva du får på NN07

  Som sagt så selger NN07 klær bare for menn, eller kvinner kan jo så klart bruke de, men de er designet for en manns kropp, om man kan si det slik. De har størrelser helt opp til XXL og prisene, satt opp mot kvaliteten er ikke så høy som man først kanskje ville tro. Det er en positiv overraskelse egentlig, fordi slike merker har en tendens til å ha en litt for høy pris. Så det betyr at de fleste av oss kan kjøpe der, fordi de har tilpasset både størrelsen og prisene til markedet. Noe som er bra, og som viser at det er en tendens som er på bedringens vei, i hvert fall sammenlignet med merker som selger kun opp til L, og som er uoverkommelig dyre.

  Erfaringer med NN07

  De har eksistert i over 10 år nå, og med tanke på hvor hard konkurransen er i markedet de opererer så er bare det ganske bra gjort. Det betyr at de har fornøyde kunder og at de har holdt seg unna større skandaler og problemer. Dog vil vi høre fra begge sider, både de som har positive, men også negative opplevelser. På den måten kan vi presentere et så komplett bilde som mulig av NN07, noe som er fordelaktig for våre lesere. Så skriv inn!


  Klær fra NN07

  NN07
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om NN07

  Din rangering

  FAQ

  Er NN07 et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om NN07. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr NN07?

  NN07 opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til NN07 . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!