MultiTriathlon

Alle kundeanmeldelser

MultiTriathlon

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

MultiTriathlon

Når du endelig, etter lang betekningstid har bestemt deg for å begynne å trene og komme deg i bedre form, så må du også se bra ut mens du gjør det. Man ser jo gjerne folk som er i god form også kle seg fint mens de trener, og i visse tilfeller er det jo faktisk viktig å ha godt utstyr og tøy mens man trener. Kanskje ikke like viktig i et treningssenter, men ute i naturen er det jo utvilsomt viktig. Og det er ikke få butikker å velge mellom akkurat, men du har kanskje ikke hørt om MultiTriathlon? Om du ikke har det så bør du lese videre for å få informasjon om en butikk du ikke vet så mye om. Kanskje du blir fristet til å gjøre litt shopping hos dem også? Ta en titt videre!

Informasjon om MultiTriathlon
Dette er en svensk butikk som har sitt marked for det meste i Norden, men et større fokus på Norge. Ikke at det er så viktig for deg som kunde, men det er greit å vite i det minste, og de selger over hele verden. Men det er ikke så sannsynlig at en amerikaner har hørt om butikken akkurat. De har eksistert siden 2014 i sin nåværende form, men selskapet går helt tilbake til 2004 da de hadde sin oppstart. Det som er veldig fint og fristende med MultiTriathlon er at de selger produkter som er av høy kvalitet og at de har vært veldig bevisste på å selge kjente merker som du liker fra før av. Du får gratis frakt om du bestiller for over 1000 kroner, og med tanke på at den minste ordren du kan legge må være minst 500 kroner så er du ikke så langt unna uansett. Vi er ikke helt sikre på hvorfor de har det slik, men sånn er det.

Hva du kan kjøpe
Hos MultiTriathlon har de et fokus på aktivitet og trening, men de er spesielt opptatte av å selge produkter til multisport, rulleski og triatlon. Det er ikke mange butikker i Norge hvor man kan få slike varer, så det er ikke vanskelig å innbille seg hvorfor de har hatt så mye suksess med det de har drevet med. De selger både klær, sko og utstyr og har en egen aktivitetskategori. Under disse kategoriene finnes det igjen mye annet å se på og velge mellom, så alle dine behov kommer sannsynligvis til å bli dekket av MultiTriathlon. Og det er veldig hjelpsomt om du er ivrig etter å sette i gang med treningen at du kan finne tingene du trenger raskt. Det er kanskje ikke side for alle, men om du trenger en butikk hvor du kan kjøpe joggesko så har MultiThriatlon også det naturligvis.

Utstyr og tilbehør er alltid viktig og sånn sett er det greit å høre fra de som har kjøpt fra butikken. Så de av dere som har gjort det; skriv til oss og fortell om varene og om dere er fornøyde!


Hvordan trene for triatlon