NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser MultiTriathlon

  Når du endelig, etter lang betekningstid har bestemt deg for å begynne å trene og komme deg i bedre form, så må du også se bra ut mens du gjør det. Man ser jo gjerne folk som er i god form også kle seg fint mens de trener, og i visse tilfeller er det jo faktisk viktig å ha godt utstyr og tøy mens man trener. Kanskje ikke like viktig i et treningssenter, men ute i naturen er det jo utvilsomt viktig. Og det er ikke få butikker å velge mellom akkurat, men du har kanskje ikke hørt om MultiTriathlon? Om du ikke har det så bør du lese videre for å få informasjon om en butikk du ikke vet så mye om. Kanskje du blir fristet til å gjøre litt shopping hos dem også? Ta en titt videre!

  Informasjon om MultiTriathlon

  Dette er en svensk butikk som har sitt marked for det meste i Norden, men et større fokus på Norge. Ikke at det er så viktig for deg som kunde, men det er greit å vite i det minste, og de selger over hele verden. Men det er ikke så sannsynlig at en amerikaner har hørt om butikken akkurat. De har eksistert siden 2014 i sin nåværende form, men selskapet går helt tilbake til 2004 da de hadde sin oppstart. Det som er veldig fint og fristende med MultiTriathlon er at de selger produkter som er av høy kvalitet og at de har vært veldig bevisste på å selge kjente merker som du liker fra før av. Du får gratis frakt om du bestiller for over 1000 kroner, og med tanke på at den minste ordren du kan legge må være minst 500 kroner så er du ikke så langt unna uansett. Vi er ikke helt sikre på hvorfor de har det slik, men sånn er det.

  Varedatagrunnlag i nettbutikk

  Hva du kan kjøpe

  Hos MultiTriathlon har de et fokus på aktivitet og trening, men de er spesielt opptatte av å selge produkter til multisport, rulleski og triatlon. Det er ikke mange butikker i Norge hvor man kan få slike varer, så det er ikke vanskelig å innbille seg hvorfor de har hatt så mye suksess med det de har drevet med. De selger både klær, sko og utstyr og har en egen aktivitetskategori. Under disse kategoriene finnes det igjen mye annet å se på og velge mellom, så alle dine behov kommer sannsynligvis til å bli dekket av MultiTriathlon. Og det er veldig hjelpsomt om du er ivrig etter å sette i gang med treningen at du kan finne tingene du trenger raskt. Det er kanskje ikke side for alle, men om du trenger en butikk hvor du kan kjøpe joggesko så har MultiThriatlon også det naturligvis.

  Utstyr og tilbehør er alltid viktig og sånn sett er det greit å høre fra de som har kjøpt fra butikken. Så de av dere som har gjort det; skriv til oss og fortell om varene og om dere er fornøyde!


  Hvordan trene for triatlon

  MultiTriathlon
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om MultiTriathlon

  Din rangering

  FAQ

  Er MultiTriathlon et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om MultiTriathlon. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr MultiTriathlon?

  MultiTriathlon opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til MultiTriathlon . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!