NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Morris

  Det er en interessant greie folk har, om å se fine og elegante ut når de skal på reise. Kanskje det er en konsekvens av å se på filmer fra Hollywood, men det er en stor grunn til at butikker som Morris har så stor suksess. Hos Morris finner du kofferter, vesker, sekker og andre produkter som ser moteriktige ut, samtidig som de er romslige og praktiske. Det er en god kombinasjon, og definitivt en side verdt å sjekke ut om du er ute etter noe til å hjelpe deg på reisen. Så er Morris verdt pengene? La oss se om vi kan finne ut av det.

  Informasjon om Morris

  Hovedfokuset til Morris ligger som sagt på ting som kofferter og vesker, men i realiteten er de også en tilbehørsbutikk, hvor du finner ting som sjal, hansker, lommebøker, og andre ting. Så det er en god variasjon i butikken, som er norsk. Den har 41 fysiske butikker i Norge, noe som betyr at du sannsynligvis finner en slik i nærheten av der du bor, med mindre du bor opp mot grensa til Russland da. Sjarmen og attraksjonen hos Morris er det faktum at de kombinerer det praktiske med det moteriktige, så om det å være moteriktig er viktig for deg, så er Morris helt klart en god butikk å bruke.

  Et godt og bredt utvalg i sortimentet hos Morris

  Som sagt så er det mye å velge mellom hos Morris, noe som kanskje er like greit. Det er få butikker som kan leve av å selge kun en ting, så det at de har utvidet sitt sortiment er til deres egen fordel, såvel som kundens. Morris har også sine egne varemerker som Don Donna og A-to-B, men det er kanskje merker som Samsonite og Björn Borg som er mest kjent for slike produkter. Spesielt Samsonite som er dominerende i dette markedet. Morris er i det hele tatt en butikk som tilbyr funksjonalitet sammen med kvalitet og alt til en rimelig pris. Det er jo for eksempel viktig at en koffert tåler mye da de blir kastet frem og tilbake på flyplassen, så da må de tåle en støyt eller to.

  Morris har også andre typer av produkter i sitt sortiment, som luer, paraplyer, caps, votter, nakkestøtte og andre slike ting. Produkter som både hjelper med å gjøre reisen mer komfortabel, men som også gjør det stilriktig når du setter deg på flyet, eller toget!

  Kvaliteten hos Morris

  Dette er som sagt veldig viktig, fordi kofferter og ting du tar med på reisen må tåle ganske mye. Selv om det ser fint ut så er det ikke ofte nok, om en koffert blir skadet på første kastet. Så det må være en god blanding, av kvaliteten på det du kjøper, satt opp mot hvor fint det er.

  Derfor ønsker vi å høre fra dere som har kjøpt fra Morris for å vite hva dere synes. Skriv inn til oss og fortell om deres opplevelser av å kjøpe fra Morris.


  Reklame for Morris

  Morris
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Morris

  Din rangering

  FAQ

  Er Morris et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Morris. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Morris?

  Morris opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Morris . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!