NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Modetalente

  Ser du kanskje etter et selskap som tilbyr billige klær som passer til mange anledninger, spesielt når det kommer til sommer og ferie? Vakre og komfortable bukser, kjoler og skjorter kan gjøre hele opplevelser i ferien eller om sommeren enda bedre. I dag finnes det så mange nettbaserte moteselskaper, og flere av dem er nesten identiske. De tilbyr often en rekke forskjellige klær til mange størrelser, farger, mønster, og stiler. Men hvordan vet man hvilken som er best, eller selskaper som ikke tilbyr det de påstår på deres nettside. Les mer om Modetalente her og finn tilbakemeldinger fra tidligere kunder.

  Om Modetalente

  Det finnes lite informasjon om hvem som startet eller eier selskapet, men klærne blir produsert i Asia. De produserer mote til kvinner som er unik, innovativ, høy kvalitet og til billige priser. Selskapet har også et utvalg av klær til menn.

  Produkter og Tjenester hos Modetalente

  De har varer fra kjoler, topper, skjorts, skjorter, sko, badetøy, i tillegg til klær for menn. De har en mange mønstrede klesplagg. Selv om klærne er billige har de mye å velge mellom og mange fine plagg som er unike. Modetalente tilbyr et stort sortement med en rekke unike design og mønster. Hos selskapet får studenter rabett, og sporing av bestilling. Kunder kan avbryte bestillingen innen 24 timer og få tilbakebetaling, og etter 24 timer før bestillingen er sent kan kanselleres mot en liten avgiftskostnad. Om varene er skadet kan kunder dokumentere med bilde og ta kontakt med kundeservice og få tilbakebetaling. De tilbyr dessverre ikke gratis frakt. Levering tar rundt 20 dager som ikke er gratis. Kostnader varierer med land, inkludert vekten og landet som bestillingen sendes til. I tillegg må kunder være oppmerksom på at andre avgifter også kommer med avhenging av hvilke land man bestiller fra. Selskapet tar ikke retur av vesker, badetøy eller tilbehør for hygeniske grunner. Det finnes lite informasjon om når kundesenteret er åpent og tilbyr lite kontaktinformasjon utenom en epost adresse. Nettsiden deres er fin og oversiktelig, men kunne inkludert mer informasjon til kunder om hvilke land som kan bestille og leveringskostnader som kan forventes. I tillegg er språket på deres nettside ikke skikkelig oppdatert så noe av språket på nettsiden er skrivet på tysk! Selskapet tilbyr de fleste betalingsmetoder.

  Komplimenter, Klager og Tips til Modetalente

  Vi elsker fine klær som ikke er så dyre, men vi elsker ikke å bli tatt for gitt, og kjøpe klær som ikke ser ut slik som de gjorde på nettsiden. Det er ingen som vet alt, og det er helt umulig å vite eller kjenne til alle moteselskapene på markedet i dag. Da er det fint å lese tilbakemelding fra andre tidligere kunder der de skriver litt om sin erfaring. Har du bestilt varer hos Modetalente tidligere? Hva er din oppfattelse av selskapet? Har de god kundeservice? Hvordan er klærne i forhold til slik de er fremstilt på nettsiden? En kort tilbakemelding om din erfaring kan gå en lang vei. Skriv en liten kundeanmeldelser her, og gi andre råd. Hjelp andre i dag å styre mot eller styre unna dette selskapet.

  Modetalente
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Modetalente

  Din rangering

  FAQ

  Er Modetalente et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Modetalente. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Modetalente?

  Modetalente opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Modetalente . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!