NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Minus

  Minus er en nettbutikk som tilbyr noe litt annerledes enn det mange andre nettbutikker gjør. Her får du klær som du ikke finner mange andre steder, og akkurat år 2019 er et spesielt år for Minus. La oss se litt nærmere på Minus, og hva du kan få der.

  Om Minus

  I år feirer Minus 20 års jubileum, så om du er ute etter fine klær til en rabattert pris så er nok Minus et spesielt godt alternativ i år. Det som også er litt spesielt med Minus er at de er et varemerke i seg selv, så du finner ikke andre designere på denne siden. De sier selv at de ønsker å gjøre dette for å kunne tilpasse alle plaggene til alle typer av kunder, slik at du får den perfekte passformen, uansett hva slags kroppstype du har. Og om vi ikke har presisert dette tidligere, så bør vi kanskje gjøre det her, dette er en nettbutikk for kvinner, av kvinner også, da toppsjefene bak er to kvinner, noe man ikke finner altfor ofte. Fokuset er også i større grad på mote enn på hverdagslige klær, men enhver kvinne vil nok finne noe de liker på Minus.

  Produkter du finner på Minus
  Som sagt så er det et stort fokus på mote, og det legger du merke til når du besøker Minus. Plaggene som selges har en egen definert stil og form som du ikke finner mange andre steder og det gjør Minus ganske spesiell sånn sett. Det er kanskje derfor de har hatt så stor suksess. Som et eksempel så selger Minus akkurat nå bare to par jeans, noe som kanskje er uvanlig for en nettbutikk, men samtidig helt i linje det Minus står for og hvordan de ønsker å gjøre seg bemerket på markedet. Det er kanskje ikke den dummeste ideen, da det finnes en haug av andre butikker som kan hjelpe deg med jeans og slike ting. Samtidig selger Minus også i massevis av andre kategorier, som utendørsplagg, kjoler og skjørt. Du finner dog ikke undertøy her, så hvorvidt du shopper på Minus avhenger nok på hva slags behov du har.

  Kontakt angående Minus

  Her vil vi gjerne oppfordre dere lesere i å sende inn deres tanker angående Minus. Da Minus er et ganske stort selskap så bør man kunne forvente en viss standard av de. Har de standardene blitt oppfylt? Var du fornøyd når du fikk klærna dine, og var de som lovet på bildet? Dette er viktige aspekt i hvordan en nettbutikk opererer, så vi vil veldig gjerne høre fra deg og dine erfaringer som vi kommer til å poste her. Det innebærer gode opplevelser såvel som dårlige, i et forsøk på fremstille et godt og avrundet bilde av Minus og om du bør bruke tiden din og pengene dine der. Jo flere av dere som skriver inn til oss og forteller, desto bedre er det for de som lurer på om de bør handle der.

  Så nøl ikke, og skriv til oss med en gang!


  Minus sommermote 2020

  Minus
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Minus

  Din rangering

  FAQ

  Er Minus et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Minus. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Minus?

  Minus opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Minus . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!