NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Minikids

  Det finnes butikker som har ulike fokus på hva de selger, men som har samme målgruppe. Minikids er en slik butikk, som selger produkter for barn, men som ikke har hovedfokus på leketøy. Minikids har et annet fokus, som vi skal se nærmere på, men hvor begge butikker på mange måter møter et behov. Hva du liker avhenger sannsynligvis mye på din egen smak, og hva slags design du er ute etter. Minikids er nok en litt mer moteriktig butikk sånn sett, men det er vel kanskje ikke slik at man trenger å kjøpe designerprodukter til sine barn? Igjen det avhenger nok på hva du liker.

  Om Minikids

  Til tross for et engelskklingende navn så er Minikids norsk, hvor man har fått inspirasjonen til navnet fordi barn og barnebarn ofte blir kalt for mini. I tillegg så er det jo et navn som er forståelig for et utenlandsk marked, om man skulle være interessert i ekspansjon. Og hovedfokuset hos Minikids er interiør for barnerom og alle slike ting, selv om de naturligvis også selger leketøy. Det er den interessen eierne av selskapet har hatt, noe som gjenspeiles i hva butikken driver med. Det at butikken er drevet av mor og bestemor gir den en viss sjarm, som kanskje mange andre butikker ikke klarer å få. Så det er vel verdt å gi Minikids en sjanse? Spesielt fordi de på mange måter konkurrerer mot gigantene i samme marked. Og om innredning av barnerommet er noe du har lyst til å prioritere så bør du definitivt ta en titt på Miinikids.

  Hva Minikids selger

  For å være helt ærlige så er det kanskje best at du selv besøker Minikids for å se hva de selger, fordi det er så mye variasjon at vi aldri kan gå igjennom alt her. Du får produkter for graviditet og helt til barnet blir stort, nesten til tenårsalderen. Kategorier som er inkludert er blant annet spisetid, stelle og bad, barnerom, leketøy, baby og festdekor. Det finnes som sagt andre også, og som vordende forelder så kan Minikids være den ideelle butikken for mange. De er kanskje ikke like kjente som andre lignende butikker, men vi føler at Minikids fortjener mer oppmerksomhet. I tillegg er prisene deres rimelige, og du får muligheten til å kjøpe kjente varemerker, som Design Letters og Kids Concept. Alle produktene er laget i miljøvennlig og bestandig material, så dette er en svært god butikk for deg som er ute etter produkter for barn.

  Tilfredshet med Minikids

  Det er viktig å vite som en potensiell kunde av en slik butikk at man kan stole på de, hva de selger og om deres andre kunder er fornøyde. Man vil kjøpe produkter til sine barn som er helt "perfekte" og spørsmålet er om Minikids kan leve opp til det.

  Da vil vi spørre deg som har brukt Minikids til innkjøp, så vi vet litt mer, og andre som leser kan få mer informasjon. Så skriv inn til oss og fortell om dine opplevelser og hva du syntes.


  Hva du ikke bør kjøpe til barn

  Minikids
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Minikids

  Din rangering

  FAQ

  Er Minikids et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Minikids. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Minikids?

  Minikids opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Minikids . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!