Min Forste ABC

Alle kundeanmeldelser

Min Forste ABC

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Reima.com
Reima.com
1 Anmeldelser

Barn vekser snart og trenger mye klær. Årstider endrer hverandre og for hver årstid trenger vi forskjellige klær. Vindjakke...

Logo Eurotoys
Eurotoys
1 Anmeldelser

Leketøy er populært, og barn kommer alltid til å ha en forkjærlighet for de. Vi voksne liker de også, fordi de distr...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Min Forste ABC

Det å ha barn er noe som kommer med veldig mye ansvar, naturlig nok. Det holder ikke bare at barna har det gøy, og at de får det som de vil. Man må lære dem å lese, regne og mye annet, noe som ikke alltid er like lett. Det å være pedagogisk dyktig er ikke noe som passer for alle, tross alt, og da kan det jo være greit med litt hjelp. For eksempel kan Min Forste ABC være et ideelt verktøy og noe du kanskje kan ta en titt på? Les vår kundeanmeldelse og tilbakemelding, så kan du få tak i et produkt som kan være til stor nytte for både deg og ditt barn. Har du liten erfaring med det så er det kanskje spesielt greit å bruke. Ta en titt på denne artikkelen, så tar du det derfra!

Hva du bør vite om Min Forste ABC
En ting som er vitkig om dette er at det man kjøper er pedagogisk innrettet. Det betyr at du som forelder kan stole på at når barnet ditt leser en av bøkene eller bruker noen av verktøyene så kommer de faktisk til å lære seg noe også. Det er jo naturligvis det man vil ha, men det er ikke alltid man føler man kan stole på alle selskap som driver med slike ting.

Det er også greit å vite at det er snakk om et norsk produkt her, som er utviklet av mennesker utdannet innen leselæring og pedagogikk. Det er virkelig noe man bør vurdere å benytte seg av, fordi det er laget på en sånn måte at alle barn vil forstå hva som skjer, og vil lære seg alfabetet mye enklere av den grunn. Om du kan gjøre det lettere for ditt barn å lære, samtidig som det lærer på en god måte, så er det vel ikke mye som er bedre enn det?

Hva du får
Du må bestille bøkene, og de kommer i forskjellige pakker. Du kan da bestille Velkomstpakken, som er gratis, og gir deg en introduksjon til hva det hele handler om. Det eneste du betaler for er porto, og så kan du deretter velge om du vil fortsette å få tilsendt bøker eller om du vil avslutte. Men da får du i det minste muligheten til å utforske dine alternativ, og se om det er noe som passer for ditt barn.

Så anbefaler vi også at du tar en titt på siden deres for å se hva de tilbyr, og hva de påstår at de kan hjelpe deg med. Det er jo noe som er viktig å vite om før du bestiller, og det er mye annet interessant å finne på siden deres som du kanskje føler er relevant. Ta deg et par minutter for å lese gjennom, så kan det hende at du finner akkurat det du er ute etter.

Har du brukt Min Forste ABC? Fortell oss om det, og om du ville anbefalt det til andre eller ikke!