NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser MIMIS Beauty

  Skjønnhet og det å se så fin ut som mulig har alltid vært utrolig viktig. Inntil nylig så er det jo slik at sminker og skjønnhetsprodukter var noe som var ganske eksklusivt og som kun de rike hadde råd til. Det er ikke lenger tilfellet, og nå finnes det jo bokstavelig talt hundrevis av skjønnhetsmerker og butikker som selger ulike typer av produkter, alle laget spesielt for et område på kroppen. Det har blitt en milliardindustri, så det å vite hva du skal velge og hvem du bør stole på blir en vanskelig øvelse bare det. Noe som er en av grunnene til at vi eksisterer, at våre reviews skal gi deg litt mer informasjon enn du ellers hadde funnet. Og her skal vi se på MIMIS Beauty, et selskap som lager sine egne skjønnhetsprodukter og som har en interessant historie. Om det høres interessant ut så les gjerne videre!

  Informasjon om MIMIS Beauty

  Mimis er en butikk som ble startet av norsk-iraneren Mitra Virani, etter at hun kom til landet i 1988. Og det er spesielt interessant fordi MIMIS Beatuy lager sine egne skjønnhetsprodukter, så du vet at det ikke er noe masseproduserte varer du kjøper fra dem. Alt som er til salgs er nøye sett igjennom slik at det har den beste kvaliteten mulig og de selger i ulike kategorier. Det er gøy at vi har et slikt selskap i Norge, fordi det føles ikke som om vi har kommet langt med slike ting. Spesielt ikke om man sammenligner med naboene våre. Det er også andre bonuser ved å handle hos MIMIS, som blant annet at de har fri frakt på alt de selger. Bare det i seg selv gjør at man stoler litt mer på dem og ønsker å bidra til suksessen deres. Så har du også andre lover som de må rette seg etter, som retur og slike ting.

  Nettbutikker

  Hva de selger

  De selger i fire hovedkategorier som er: Hårpleie, Ansikt, Hårpleie og Rene arganoljer. Med det så ser du fort at de har alle dine behov dekket, og de selger kun det de lager selv. Og det er ikke slik at prisene på det de selger er høye av den grunn da det ville gjort det vanskelig for dem å konkurrere. Det hjelper jo selvsagt at de har fri frakt, og at de selger klær i cashmere. Det er noe av det fineste stoffet som finnes, og hos MIMIS kan du kjøpe poncho og skjerf, både for kvinne og mann. Det er lite som mangler når det kommer til MIMIS Beauty, så da kan det jo være en god ide å sjekke ut hva de selger?

  Erfaringer med MIMIS Beauty

  Om du allerede har kjøpt fra MIMIS så vil vi gjerne vite mer om det, og om du ville gjort det igjen. På den måten hjelper du andre lesere som vurderer å shoppe der. I tillegg kan det hende at kundetjenesten til MIMIS leser hva du har å si, spesielt om det er noe negativt.


  Hvorfor cashmere er så dyrt

  MIMIS Beauty
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om MIMIS Beauty

  Din rangering

  FAQ

  Er MIMIS Beauty et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om MIMIS Beauty. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr MIMIS Beauty?

  MIMIS Beauty opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til MIMIS Beauty . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!