Milanoo

Alle kundeanmeldelser

Milanoo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Milanoo

Mote på nett er ikke akkurat en liten industri eller bransje. Så det finnes svært mange butikker å velge mellom, for alle typer av stiler og preferanser. Det kan jo være vanskelig å vite hva som er bra å kjøpe og hvor du kan gjøre en god handel. Derfor lønner det jo seg å lese en kundeanmeldelse som dette. Da kan du få den tilbakemelding du behøver, da vi har erfaring i dette feltet og vet hva vi bør se etter. Og når vi tar en titt på Milanoo er det ingen tvil om at det er en god butikk det er snakk om, hvor du får et godt utvalg av klær, til enhver anledning egentlig. Så avhenger det jo bare på hva du liker, og om stilen Milanoo selger passer for deg. Men la oss ta en nærmere titt først!

Informasjon om Milanoo
På tross av et veldig italienskklingende navn så er Milanoo en butikk som er basert i Kina. Den har dog en lenger historie enn man kanskje skulle tro, da den startet i 2008. Over ti års erfaring i bransjen gir deg gode tanker rundt det med at de vet hva de driver med, og viktigere, at deres kunder er fornøyde med det de får. Slike ting undervurderte, for det er på mange måter kunder som er den beste barometeren på hvor godt et selskap er. Og sånn så må man jo si at Milanoo har klart seg ganske bra. Husk dog at siden butikken er basert i Kina så kan det tilkomme tollavgifter, så det kan bli litt dyrere enn du først tror når du bestiller varene. Men de fleste av oss har vel erfaringer med akkurat det, så det er ikke en veldig stor bekymring kan man anta. Spesielt ikke når en tar i betraktning det store sortimentet de har, da kan du shoppe hva du enn ønsker deg!

Hva du kan kjøpe
Dette er på mange måter en klassisk motebutikk, og den er spesielt rettet mot kvinner. Det er der fokuset ligger, og det er kanskje noe som har hjulpet dem med suksessen. Det å gå inn på de individuelle kategoriene føler vi ikke er helt nødvendig. Det er stort sett det du er vant med, så det er ingen overraskelser sånn sett. I hvert fall ikke av den negative sorten. Der finner du klær for alle typer av anledninger, enten det er for fritidsbruk, for stranda, for en bytur eller kanskje de dagene når du føler deg sexy? De har alt du behøver, og om du er plus size har de også klær for deg. Det skulle bare mangle egentlig, men det er fortsatt visse butikker som ikke selger klær til folk som er litt større i størrelsen, noe som egentlig er litt rart. Men sånn er det, og det problemet har du i hvert fall ikke hos Milanoo!

Om du har handlet hos Milanoo vil vi gjerne at du forteller oss mer om det, om handelen og om du er fornøyd. Skriv til oss!