Melinda Maria

Alle kundeanmeldelser

Melinda Maria

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Melinda Maria

Er du en av de som aldri forlater huset uten en eller annen form for smykke? Om svaret ditt er ja, er du ikke alene. Vi finner et stort antall smykke-elskere rundt om i verden. Det som er så spesielt med smykker er at det er en form for kunst. De kan se veldig forskjellige ut, og ha mange forskjellige uttrykk. Problemene med å finne gode kvalitetssmykker kan være mange. Et problem du kan møte på når du er på jakt etter smykker, kan være svindel. Det er ikke alltid lett å vite hva slags produkter som er av god kvalitet. Melinda Maria er et selskap som selger smykker av ulike slag, men kan du stole på dette selskapet? Tilbyr de kvalitetsprodukter? Hvordan er prisene? Hva har kundene å si om hva dette selskapet tilbyr? Melinda Maria erklærer at de selger forskjellige typer kvalitetsjuveler til kundene sine. Om du ønsker å få svar alle dine spørsmål om dette selskapet anbefaler vi at du leser gjennom kundeanmeldelser fra Melinda Marias kunder. På denne måten kan du ta en bedre informert avgjørelse før du handler.

Om Melinda Maria
Melinda Maria er et selskap som selger smykker. Selskapet mener at kundene ikke skal måtte bruke mye for å få kvalitetssmykker som varer lenge. De ønsker å skape stykker som får deg til å føle deg luksuriøs, sexy, edgy og stilig uten at du skal bekymre deg for prisen. De bekrefter at designene deres bæres hver dag av flere av de største kjendisene på A-listen, influencerne og kvinner som tar fatt på verden. Selskapet ønsker at du skal kunne bruke favorittsmykket ditt hver dag. De bekjenner og legger vekt på at smykkene deres er rimelige, men aldri billige. De erklærer at de bruker materialer av høyeste kvalitet for å sikre at produktene våre ser flotte ut uten å tømme banken. Og de står bak kvaliteten med sin 2-års garanti. Hvis noe går galt, tilbyr de problemfri retur. De legger vekt på at din lykke betyr mye, og de elsker alle ting som glitrer, samtidig som de har et hjerte for noe større. De er et selskap av kvinner og for kvinner. En del av inntektene til selskapet doneres til utvalgte organisasjoner som støtter deres visjon om å styrke kvinner i jakten på helse og lykke.

Kunder som har en klage, eller ønsker å stille spørsmål til selskapet, kan få svar via e-post. Selskapets E-postadresse er support@melindamaria.zendesk.com. Du finner også Melinda Maria sosiale medieplattformer somFacebook, Twitter og Instagram, der de legger ut daglige oppdateringer .

Produkt og tjenester som tilbys av Melinda maria
Selskapet selger produkter som halskjeder, øredobber, ørebøyler og øremansjetter, armbånd og ankelbånd, ringer, bøyler og huggies, gravering og gaver. Selskapet mener at livet er for kort til å bruke kjedelige smykker, og de er sikre på at kundene vil være fornøyde med kjøpet. Hvis du ikke er fornøyd, vil selskapet godta returer på alle ubrukte varer inntil 15 dager etter kjøpet. De ber kundene om å tillate 2-3 virkedager for teamet deres å behandle bestillingen din når kredittkortautorisasjon og bekreftelse er innhentet. Når bestillingen din er gitt til transportøren, vil det ta ytterligere 5 virkedager før bestillingen din blir levert til deg. De kan garantere at at smykkene deres er verdt ventetiden!

Les anmeldelser av andre nettbutikker.

Erfaringer med Melinda maria
Har du noen gang prøvd Melinda Maria? Hvordan var din erfaring? Likte du produket du mottok? Ville du anbefalt dette selskapet til en venn eller et familiemedlem? Kommer du til å handle her igjen? Hvordan var kvaliteten? Legg gjerne igjen kundeanmeldelser med din tilbakemelding.