NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser MarketPhones

  Vi alle er glade i telefoner, og om det ikke er til oss, så er det til våre barn eller noen vi er glade i. Og med tanke på at det kommer en ny iPhone ut vært eneste år så kan det bli en dyr affære å holde tritt med trendene. Ikke at man nødvendigvis behøver å gjøre det, men det er jo alltid spennende å se hva nytt som kommer ut. Men om du kunne fått en relativt ny telefon til en litt billigere pris, ville ikke det vært optimalt da? Det kan du på en side som MarketPhones, som selger både brukte og nye telefoner. En slik butikk er spesielt nyttig for foreldre som har yngre barn som vil ha en telefon, men hvor man rett og slett ikke har råd. Selv om man ikke må kjøpe en telefon, så vil man ikke skuffe de man er glade i. Men bør MarketPhones være stedet? La oss ta en nærmere titt.

  Informasjon om MarketPhones

  Dette er en butikk som har holdt på siden 2017, og det er en ganske smart ide. For bare tenk over det, hvor mange av oss har samme telefon som vi hadde i 2017? Vi bytter jo veldig ofte, og hva gjør man da med den gamle? Noen gir vi kanskje bort, andre legger vi ut til salgs på Finn.no, men mange går i skuffen. Så hvorfor ikke selge de på en markedsplass du vet de blir solgt, og du kan tjene litt penger på telefonen? Det er jo spesielt nyttig for deg som har en knust skjerm, eller andre skader på telefonen. Fordi MarketPhones kjøper slike telefoner fra deg, dog til en lavere pris enn om den hadde vært uskadet, naturlig nok. Så fikser de den og selger den videre, problem løst, både for deg, MarketPhones og kjøperen til slutt.

  Lightup.no - En av norges ledende nettbutikker innen belysning

  Hva du får hos MarketPhones

  Telefoner er jo hovedfokuset, og det inkluderer alle merker, som iPhone, Samsung, Xiaomi og Huawei. De har ikke alle modellene tilgjengelig, og det er et klart større fokus på kinesiske merker, men du finner også iPhone og Samsung, de er bare litt mindre tilgjengelig. For eksempel selger de iPhone XR med 128 GB lagringsplass for 524 euro. De har også iPhone 11 Pro Max, men der er prisen på rundt 15 000 kroner, men med lagringsplass på 512 GB. Noe som er billigere enn hos Telenor, f.eks. Alt avhenger på hva man er ute etter, men de har et generelt godt tilbud og utvalg av produkter, så det er defintivit verdt å ta en titt om du er ute etter en ny telefon, og vil spare litt penger.

  Har du kjøpt fra MarketPhones?

  Om du har gjort det så kan du mer enn gjerne skrive til oss og fortelle om din erfaring, om du ville anbefalt det til andre. Inkluder gjerne detaljer om kvaliteten på telefonen, satt opp i mot prisen og alt slik. Da vet flere om de bør kjøpe fra MarketPhones eller ikke. Så du hjelper dem!


  En Xiaomi Mi A2 Lite hos MarketPhones

  MarketPhones
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om MarketPhones

  Din rangering

  FAQ

  Er MarketPhones et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om MarketPhones. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr MarketPhones?

  MarketPhones opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk, Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til MarketPhones . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!