NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Mango Tango

  Det å selge klær og andre tilbehør til kvinner er stor business, det har det alltid vært, det kommer det alltid til å være, og det er det også nå. Sånn sett er Mango Tango en butikk for tiden, men hva er det som gjør at de har såpass stor suksess i et ganske travelt marked.

  Om Mango Tango

  Mango Tango gir ikke så mye informasjon om seg selv, men det er i det minste en norsk nettbutikk og om du noen gang har besøkt siden så ser du at de selger bortimot alt et kvinne kan være ute etter. Det har jo kommet en rekke slike butikker i de senere årene, mye på grunn av at det er et behov for de, men også fordi det finnes entrepenører som ønsker å utnytte muligheten som netthandel presenterer. Og da trendene hele tiden skifter og det kommer nye ting som man holde seg oppdatert på, spiller Mango Tango en viktig rolle i å tilby kvinner det de vil ha. Fordi det er ingen tvil om at kvinner vil ha det Mango Tango selger, så det er ikke rart de utnytter muligheten.

  Hva selger Mango Tango?

  Når det kommer til det ovenstående spørsmålet er det mer betimelig å spørre hva de ikke selger. Eller, man kan gi et svar på det, og det ser ut som at det eneste de ikke selger er sminker i en like stor grad som visse andre nettbutikker gjør. Det er kanskje ikke noe problem i seg selv, fordi det finnes så utrolig mange alternativ for kvinner å velge mellom uansett. Ellers så virker Mango Tango som et regelrett Mekka for den moderne kvinnen. De har en interiøravdeling, hvor mesteparten av produktene deres handler om eterisk nytelse, som duftlys og lignende. De har til og med en kategori som heter stæsj, hvor du finner ulike fine tilbehør, som skrivebøker, kortholdere og slike ting. Alle med utvalg som passer hva den enkelte kvinnen er ute etter. Utenom det selger de også det vanlige som slike butikker gjør, som vesker, smykker, klær og til og med te. Om du da ikke har brukt Mango Tango tidligere, og de har det du er ute etter, bør du vurdere de sterkt.

  Responsen fra Mango Tango

  Ved første øyekast så har ikke Mango Tango et telefonnummer du kan kontakte de på om du skulle behøve det. Om du besøker Facebooksiden deres så er det et nummer der, men det er litt leit at de ikke har det tilgjengelig også på hjemmesiden deres. Det er tross alt der man handler og henvender seg. Det eneste du har er et kontaktskjema du må bruke og fylle ut for å komme i kontakt med de, og det er ikke bra nok i disse dager. Igjen, du kan bruke Facebook, men det er en langdryg prosess i de aller fleste tilfeller.

  Har du handlet hos Mango Tango?

  Om du har kjøpt noe fra Mango Tango og har en kundeopplevelse du vil dele med oss så nøl ikke. Vi vil veldig gjerne høre det.


  Sko fra Mango Tango

  Mango Tango
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Mango Tango

  Din rangering

  FAQ

  Er Mango Tango et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Mango Tango. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Mango Tango?

  Mango Tango opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Mango Tango . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!