NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Maika'i

  Når man er ofte på farta og ikke er så mye hjemme så kan det være greit å ha utstyret i orden. Det vil si ting som ryggsekker, kanskje en koffert og andre ting. Har du det så føler du deg trygg på at tingene du legger i vesken er sikre og tåler en støt. Det er jo noe som er spesielt viktig om du tar med deg en laptop, og skal på et fly. I tillegg vil man at alt skal se stilriktig ut så når du reiser så skal du se bra ut. Om du kjøper fra Maika'i så kan du få det, og med tanke på at de har et bredt utvalg når det kommer til stil og design så er det store sjanser for at du finner noe du liker. Dette er ikke produkter laget for å oppbevare klær, noe som vi skal snakke litt mer om.

  Informasjon om Maika'i

  Maika'i ble grunnlagt av tidligere fotballspiller fra Danmark, som rett og slett så behovet for produktene han nå selger. Ved å være fotballspiller så opplever man visse ting andre ikke gjør, spesielt fordi det innebærer mye reising, og han så at veskene og baggene som man brukte ikke var bra nok for å oppbevare ting som man vanligvis tar med seg på reise. Klær er greit nok, men når man tar med seg eletroniske produkter så vil man gjerne besktyte dem, og det er det han har fokusert på. Maika'is produkter er laget for folk som har et behov for bedre og sikrere oppbevaring og som ønsker å se bra ut mens de har det. Ideen kom fra en uventet kilde, da Sebastian Svärd, grunnleggeren av Maika's så på Counter-Strike turnering. Lagene kom på scenen, og så ganske uorganiserte ut, og med utstyr som ikke så bra ut. Og det er hos gamere fokuset ligger, men produktene kan naturligvis bli brukt av alle.

  Maika'i Ka 'Oiwi O Ka Ala - Keali'i Reichel

  Hva du kan kjøpe

  De selger altså reiseutstyr, og mest av alt noe som kalles for Hardbag. I den finnes det spesiallagd plass for laptop, mus, tastaur og annet utstyr du behøver å ta med deg. Du kan også kjøpe en powerbank og mouse bungee, og om du virkelig vil investere i Maika'i så kan du kjøpe klær med deres trykk på. Det får deg i det minste til å se kul ut og de jobber sammen med ulike gamerlag. Du kan da kjøpe de samme produktene, men med de lagenes særegne stil. Det de selger er rett og slett en kombinasjon av kvalitet og stil, noe som er utrolig fristende når du ser bildene. Da kan det være en god ide å gå inn på deres side for å se om de selger noe du kunne tenke deg å ha!

  Kjøpt fra Maika'i

  Om du har kjøpt fra Maika'i så vil vi gjerne vite hva du synes om deres produkter og om prisen du betaler er verdt det i forhold til kvalitet og design. Skriv til oss og fortell!


  En powerbank fra Maika'i

  Maika'i
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Maika'i

  Din rangering

  FAQ

  Er Maika'i et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Maika'i. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Maika'i?

  Maika'i opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Maika'i . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!