NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser LovelyWholesale

  Alle er ute etter å kjøpe fine ting så billig som mulig. Det er visse unntak, hvor mennesker liker dyre ting bare fordi de er dyre. Men generelt er det jo greit å kunne spare litt penger der man kan. Være det seg på mat, klær eller annet. Og det er ikke så vanskelig å spare penger heller, man må bare være litt tålmodig og vite hvor man kjøpe. Sånn sett er kanskje LovelyWholesale et godt sted å starte? Det ligger jo litt i navnet, og hvorfor ikke utnytte muligheten når du først har den? Dette er en butikk i Kina, og vet du litt om det så vet du at prisen er god. Så les vår review og se om du bør kjøpe hos LovelyWholesale eller ei.

  Informasjon om denne butikken

  Som sagt er dette en typisk kinesisk butikk, og har du vært på en av dem tidligere vet du sannsynligvis hva vi snakker om. Denne butikken har fabrikker i både Shanghai og Guangzhou, samt at de samarbeider med andre fabrikker og produsenter. Det betyr at utvalget av produkter du kan kjøpe hos dem er veldig godt og at det finnes noe for enhver der. Men akkurat det er ikke så uvanlig, da det heller er det at prisene er så lave som tiltrekker så mange kunder. Du må dog betale toll for produktene når de kommer til Norge, i tillegg til at det kan ta litt tid. De har tross alt lagrene sine på den andre siden av jorden, og de pleier ikke akkurat å fraktes med fly. Men, det er noe man vet om og forventer. Om du skulle ha spørsmål har de en kundeservice du kan kontakte, da de som alle andre butikker er avhengige av å ha et godt forhold til sine kunder.

  Kurs i 24Nettbutikk: starte nettbutikk

  Hva du kan kjøpe hos LovelyWholesale

  Dette er først og fremst en butikk som har klær for kvinner, i alle størrelser og former. De har en egen kategori som er for de som er litt større. Når det kommer til plagg har de alt du trenger, både til hverdagen, på stranda, for kvelden eller for andre anledninger. De selger også for menn og for barn, men fokuset hittil har i aller største grad vært på kvinner. Det er vel de som tross alt kjøper mest på nettet.

  Men uansett hvem du kjøper for, så kommer du til å like prisene, som er kanskje den faktoren som veier mest når man kjøper i slike butikker. Og ikke tro at kvaliteten er så mye dårligere, det er bare det at plaggene ikke har merker på seg. Det er mye bra der, for alle, men spesielt for kvinner, så det kan lønne seg å ta en titt!

  Dine opplevelser

  Som alltid er det viktig for oss å vite hva du synes og om du er fornøyd med kjøpet hos LovelyWholesale. Så skriv inn til oss via skjemaet så dine innspill kan hjelpe våre lesere. Nøl ikke med dine innspill og skriv om ditt kjøp!


  Anmeldelse av LovelyWholesale

  LovelyWholesale
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om LovelyWholesale

  Din rangering

  FAQ

  Er LovelyWholesale et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om LovelyWholesale. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr LovelyWholesale?

  LovelyWholesale opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til LovelyWholesale . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!