NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Liquid Web

  Leter du etter noen som kan hoste firmaet ditt sine nettsider og nettsky? Da er det er mange viktige faktorer å ta hensyn til. Det er viktig å ha ett bra selskap som kan hoste og ta godt vare på dine nettverktøy. Det er mange selskaper som tilbyr webhosting, men hvordan skal man velge den riktige? I denne epoken er det tusenvis av webfirmaer tilgjengelig. Alle jobber etter sine egne betingelser og priser. Men hvis du er ny i dette, kan du lett ta feil. Derfor anbefales det å gjøre nøye utforsking før du velger ett selskap som du skal stole på. Et av de mest populære hosting firmaene er Liquid Web, er dette selskapet den rette for deg? Derfor er det viktig å lese kundeanmeldelser fra andre kunder sine erfaringer og tilbakemeldinger, for å vite hvilke selskap du skal handle i fra.

  Om Liquid Web

  Liquid Web er et amerikansk selskap med base i Lansing, MI. Selskapet tilbyr dedikert hosting for web og sky. Selskapet ble grunnlagt i 1997, noe som gjør det til et av de eldste webhotell selskapene. Selskapet mener de er en one-stop-løsning for bedriftens nettsteder. Liquid Web har over 250 teknikereog ingeniører som tilbyr sin ekspertise. De har også over 500 vertsfagfolk på stedet. Selskapet har 45 000+ kunder i 150 land. Liquid Web har mer enn 500 000 nettsteder under sin ledelse. Liquid Web er også egnet for nybegynnere. Det er fordi de tilbyr e -bøker og gjennomfører webinarer for å informere kundene hvordan de skal bruke produktene og tjenestene sine.

  Produkter og tjenester fra Liquid Web

  På overflaten er Liquid Web et webhotellfirma, men de har også andre produkter og tjenester. De har også serverklynger, sky dedikerte servere, VMware Private Cloud og HIPAA -kompatibel hosting. I motsetning til de fleste andre selskaper, tilbyr Liquid Web også VPS -hosting og Private VPS Parent. Dette er rask hosting som lar deg distribuere dine egne VPS -forekomster. Det er også gode nyheter for bedrifter. Med database hosting kan de alltid beholde de kritiske databasene online. Multiserver-klyngen lar deg konfigurere flere servere med maksimal ytelse.

  Hvis du er interessert i netthandel, har de administrert WordPress og administrert wooCommerce. Du kan også bruke magneto cloud eller enkle nettsteder for flere apper. Liquid Web tilbyr høy ytelse og tilgjengelighet. Den lar deg få tilgang til data når du vil med redusert ventetid. Det finnes også sikkerhetsprogramvare for å beskytte dataene dine. Andre tilleggsprogrammer inkluderer lagring og sikkerhetskopiering, Premium WordPress, e-post, osv.
  Hvis du ikke er fornøyd med produktene deres, kan du alltid benytte deg av refundering ettersom de tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hele betalingen returneres innen 7 - 10 dager. Du kan be om refusjon på e -post billing@liquidweb.com. For spørsmål angående produktene og distribusjonen av dem, kan du kontakte Liquid Web på 1.800.580.4985 eller 1.517.322.0434.

  Komplimenter, klager og tips for Liquid Web

  Har du brukt Liquid Web sine produkter? Kan du fortelle oss om din erfaring med disse produktene? Hvar kundeservicen effektiv og hjelpsom? Fortell oss hva du likte med produktene deres, og hva du tror kan forbedres. Anmeldelsene dine vil ikke bare hjelpe andre kunder, men også selskapet. Selskapet vil bli kjent med sine styrker og svakheter, sånn at de kan forbedre seg.

  Liquid Web
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Liquid Web

  Din rangering

  FAQ

  Er Liquid Web et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Liquid Web. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Liquid Web?

  Liquid Web opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk, Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Liquid Web . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!