NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lilicloth

  Hvem elsker vel ikke trendy og billige klær? Det er så utrolig mange forskjellige moteforhandlere i dag at det ikke er lett å vite hva som er best, eller hva som er pålitelig! Vi har ikke all verden av tid, og heller ikke penger, men vi vil jo se bra ut. Rask mote til rimelige priser. Fast Fashion som er tilgjengelig for alle! Men vi vil jo ikke sløse penger, og da er det godt at vi kan finne tidligere kunders tilbakemeldinger slik at vi får igjen for pengene våres. Lilicloth lager en rekke vakre klær, til forskjellige aldre og i mange forskjellige stiler, til en rimelig pris. Her kan du finne ut mer om selskapet og lese tilbakemeldinger fra andre.

  Om Lilicloth

  Selskapet var opprettet i Hong Kong. Lilicloth er en nettbasert moteforhandler, og har som mål å tilby stilige og komfortable klær til en rimelig pris. De har tilsynelatende et stort utvalg av klær og stiler å velge mellom, til alle aldre. De har varierte design, og finner klær til enhver anledning som passer for alles personlige stil. Klærne deres har mye sitater, og en rekke forskjellige mønster som ofte er inspirert av naturen og universet.

  Produkter og Tjenester hos Lilicloth

  Lilicloth har mange fine klær i en rekke design, til alle slags anledninger, med mange inspirerende motiv å velge mellom. Selskapet har stort og variert utvalg, og koster ikke så mye. De har som mål å gjøre stilige klær tilgjengelig for alle! Lilicloth tar to til tre dager å forberede bestillingen før den blir sendt. Leveringstid varierer og kommer an på hvor man kommer fra, men regn med at leveringstid tar fra 15 til 20 dager, og kostnader varierer med per land og vekt, og inkluderer andre potensielle avgifter som også varierer.

  Kunder kan spore bestillinger, og i tillegg har de også rabatter til studenter.

  Lilicloth kundesenter er åpent 24/7, og varer kan returneres innen 15 dager. Man kan ikke returnere salgsvarer og badetøy, men badetøy kan returneres om de har feil, som kunder må dokumentere ved å ta bilde av feilen.Aksepterte betalingsmetoder inkluderer blant annet Visa, Mastercard, American express, Pay Pal, Apple Pay og mye mer. Nettsiden kunne vært mer oversiktelig og brukervennlig. Det er ikke tydelig hvordan man finner leveringskostnader og ytterligere informasjon om hvilke land de leverer til.

  Komplimenter, Klager og Tips til Lilicloth

  Shopping kan være slitsomt til tider med så mye å velge mellom. Ofte må vi finne en balanse mellom fine klær og en rimelig pris. Da hjelper det å høre fra andre som har kjøpt klær fra selskapet selv. Har du bestilt klær fra Lilicloth? Hva var din erfaring med selskapet og levde de opp til dine forventninger? Har de nok utvalg til alle aldersgrupper? Hadde Lilicloth originale design? Har du opplevd problemer i henhold til returnering av varer? Er klærne av god kvalitet og til en rimelig pris? Skrive en kort kundeanmeldelse hos oss om din opplevelse med Lilicloth, og hjelp andre å finne ut om dette er selskapet de trenger, med din tilbakemelding.

  Lilicloth
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Lilicloth

  Din rangering

  FAQ

  Er Lilicloth et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Lilicloth. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lilicloth?

  Lilicloth opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Lilicloth . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!